Alacsony zuhanytálca beépítése Győrben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Keresed a legjobb szakembert alacsony zuhanytálca beépítéséhez Győrben? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on 74 vízszerelő közül választhatsz, akik korrekt árakon, 19000-35600 Ft/db ársávban vállalják a feladatot. Értékeljük ki a legjobb specialistákat és azonnal felkeressük őket árajánlatukkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. És ami a legjobb - mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, találd meg a tökéletes szakembert a Qjob-on!

12 szakember most online

Gábor

Gábor

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

15400 - 28800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Győrben!

Varázsolja újjá régi fürdőkádját! Tartós, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Alacsony zuhanytálca beépítése

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kitűnő lelkiismeretes csapat. Nagyon megerik a pénzüket!

Mihály
3 éve

Alapozó- és fedő festékek., zománc festék fémre, fára, műanyagra. Kőházy Festékbolt és Webáruház. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát.

  • Alacsony zuhanytálca beépítése

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember, egyből jött, neki is esett a munkának. Ügyesen, tisztán dogozik. Kedves, udvarias ember. Maszkot is hord. Köszönjük szépen a gyors segítséget!

Laszlo
2 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Alacsony zuhanytálca beépítése

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt időintervallumban érkeztek. Gyors, és profi munkavégzés volt. Korrekt, udvarias és jól képzett szakemberek. Mindenkinek tudom ajánlani a FIX Gázszerviz csapatát!

Márton
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, alacsony zuhanytálca beépítése közben Győrben