Bontott kerítés gondoskodása Győrben: Emelje ki kerítését a hétköznapokból!

Varázsoljon Egyedi Bontott Kerítést a Kertjébe! Hívjon most!

Hogyan találj megbízható bontási szakember?

Fedezze fel a legjobb szakembereket Győrben és váltsa valóra álmai projektjét! Válassza a mi szolgáltatásunkat, ahol garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb szakembert minden igényéhez. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy bármilyen egyedi tervezésről, mi segítünk megtalálni az ideális szakembert a legjobb áron. Ne vesztegesse az időt az interneten való keresgéléssel, hagyja, hogy mi megtaláljuk Önnek a legkiválóbb szakembert, aki garantáltan a legjobb minőséget nyújtja. Áraink rugalmasak és versenyképesek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást. Ne habozzon, hívjon minket még ma és kezdje el megvalósítani álmait!

10 bontási szakember most online

Balazs

Balazs

Ma is elvállalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a bontott kerítés?

44600 - 83700 Ft/négyzetméter

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bontási szakemberek Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bontási szakembert!

Garázskapu nyitó szerelés, garázskapu nyitók telepítése és karbantartása Budapesten. Kapunyitó szerelés, elektromos kapunyitó telepítls Budapesten és vonzáskörzetében.

 • Bontott kerítés

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Szakszerű, gyors, precíz, kedves, közvetlen, vevői igények teljes körű kielégítése.

Villámcsapás, rugótörés, drótkötélszakadás stb. a legtöbb sérülés javítható. Hívjon most! Hívását követően rövid határidővel, garanciával javítjuk vagy karbantartjuk kapuját. Áremelkedés előtti akciók. Bármilyen típusú szettek. Egyedi akció, kedvezmény.

 • Bontott kerítés

  2500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Semmihez nem értenek a kerítésépítéssel kapcsolatban, Bármit kértünk azt nem lehet. Amit kiszállítottak anyagot 84 táblából 43 repedt volt lukas a közepe a hátoldalon. számlát ígérik de nem adnak a telephely egy lepukkant vasbontó hely az 5-ös út mellett

Ajándék Wifi Kaunyitóval.Úszókapu, Tolókapu automatizálása, Távirányítók feltanítása. Infrasorompó javítás, Mobiltelefonos kapunyitás Garanciával.

 • Bontott kerítés

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Meg vagyunk elégedve Óvári László munkájával. Már háromszor bíztuk meg különböző munkákkal. Először egy vas raktári polcot hegesztett össze. A második alkalommal pince ajtót csinált. 2020 decemberében a raktárunk tetőszerkezetének a megerősítéséhez szükséges vas elemeket készítette el. Mindig jó munkát végzett, pontosan érkezett a megbeszélt időpontban és az előzetes árajánlatban megadott pénzt kérte. Mindenkinek tudom ajánlani.

Ingyenes helyszíni felmérés után, saját/egyedi tervek alapján készítjük el a kapukat. 20 éves szakmai tapasztalat, megbízható, gyors munkavégzés, innovatív szemléletmód.

 • Bontott kerítés

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ha nem kérsz fuvart ami Vecsés-Fehérvár 50000 persze feketén, és oda mész saját autóval nincs targonca (pont elromlott), nem lehet a kocsiban pántolni, nincs segítség pakolni mert nem érnek rá. Nagyon-nagyon elfoglalt emberek, szánalmas.Megint tanultam...Vecsés Széchenyi u 70."

Villámcsapás, rugótörés, drótkötélszakadás stb. a legtöbb sérülés javítható. Hívjon most! Hívását követően rövid határidővel, garanciával javítjuk vagy karbantartjuk kapuját. Svéd minőség. Díjmentes kapufelmérés. Áremelkedés előtti akciók. Egyedi akció, kedvezmény.

 • Bontott kerítés

  2700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szuper kiszolgálás, profi munka jó ár/értékben!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bontási szakember szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bontási szakember bontott kerítés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bontott kerítés: mennyi az ára Győrben?

Győrben a bontott kerítés átlagos ára 6200 - 11700 Ft/m. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - hogyan válasszunk Győrben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kőművest Győrben?

Most 48 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BONTOTT KERÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk kőművest?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kőművest megbíznod ha a következőre van szükséged: bontott kerítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kőműves?

A jó kőműves pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor kőművest hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas