Bútorgyártás Győrben gyorsan és hatékonyan!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorgyártó szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Mi vagyunk Győr legjobb bútorgyártói! 65 szakemberünkkel garantáljuk az egyedi tervezést és minőséget. Ha igazán különleges bútorokra vágyik, válasszon minket! Először használod a Qjob-ot és nem tudod, hogyan kezdj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a környéken található szakembereink árajánlatokkal azonnal segítenek a feladat megoldásában! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindez INGYENESEN! Szeretnél egyedi bútorokat? Keresd a Qjob szakembereit most!

10 bútorgyártó most online

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszállás.

Botond

Botond

Érdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a bútorgyártás Győrben?

5200 - 9800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorgyártók Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorgyártót!

Bútor beépítés és asztalos munkák 50%-os otthonfeljújítási támogatással

 • Bútorgyártás

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Csodálatos vitrint készített ami tökéletesen illik az antik bútoraim mellé. Figyelembe vette a bútorok jellegzetességeit és felhasználta a vitrin tervezésénél, így az tökéletesen illeszkedik az enteriőrbe. Köszönöm!

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén.

 • Bútorgyártás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Mindenkinek ajánlom hogy Őket válassza.😀😀😀😀🤩🤩🤩

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • Bútorgyártás

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gyors megoldások jó ötletekkel! Ár-érték arányban a legjobb, akit ismerek!

Varázslatos műhelyemben az elhanyagolt bútorok új életre kelnek. Hozd el hozzám!

 • Bútorgyártás

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Profi, kedves, segítőkész csapat. Gyönyörűen dolgoznak. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén

 • Bútorgyártás

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Na, ez az a brigád, akit semmilyen körülmények között ne hívjatok. Van (inkább csak volt) egy antik komód, amit felakartunk vinni az emeletre, egy 10 fokos csigalépcsőn. Ez volt a szállítók hívásának a fő indoka. A többi az csak ilyen apróságok, amiket ellehet vinni bármilyen autóval, de ha már szállítót hívunk, akkor ne egy 10 perces munkára jöjjön. Persze kudarcba fulladt az egész. Megjelentek hárman, ebből mindössze egy volt akinek volt sütnivalója és képes is volt elvégezni a munkát. Jött még egy ötvenes éveiben lévő ember, akinek a mottója a legyünk már túl rajta, de gyorsan", és egy értelmi fogyatékos (ez nem költői túlzás). Jött a lényegi feladat, persze hogy a két alkalmatlan állt neki. Az első fordulóba a komód tetejének a sarkát telibe neki vágták két lépcsőnek, berepedt, aztán a lábát pedig erővel végigrántották a falon, ezzel felsértve a falat és egy képet, ami a falon volt. Aztán jött, "há' ez már ott volt". Mindezt úgy, hogy ott álltunk ketten félméterre és üvöltöttünk, hogy mit művelnek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorgyártó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos bútorgyártás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorgyártás: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a bútorgyártás átlagos ára 4800 - 9000 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan választhatunk Győrben?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Győrben?

Jelenleg 47 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORGYÁRTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek asztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható asztalost keresned ha szükséged van erre: bútorgyártás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy asztalos segítségét?

Egy jó asztalos a bútorgyártás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: asztalos?

Ha a legjobb asztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A bútorgyártás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas