Csatorna rögzítés Győr területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 66 bádogos közül! Korrekt csatorna rögzítés árak: 2600-4800 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Győrben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

10 bádogos most online

János

János

A környeken vagyok.

András

András

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Mennyibe kerül a csatorna rögzítés Győrben?

2600 - 4800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Megbízható, szakszerű és garanciális kivitelése rövid határidővel. Ajánlattal kapcsolatban keressen bizalommal

 • Csatorna rögzítés

  9200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden a megbeszéltek szerint történt, ajánlom mindenkinek.

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. gyorsan, korrekt áron, hétvégén is, garanciával! Hívhat munkaidőn túl is! Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Csatorna rögzítés

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Oké minden.

PVC és bitumenes lapostető szigetelés, szakmai tanácsadás kivitelezőknek és szakembereknek. Terméktámogatás BMI Villas lapostetős és BMI Bramac magastetős...

 • Csatorna rögzítés

  8100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Évek óta megbízható korrekt cég,csak ajánlani tudom

Tető Építés ingyenes állapotfelméréssel, garanciával, határidőre, ingyenes állapotfelmérés. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap. Tetőfedés. Ácsmunkák. Bádogos munkák.

 • Csatorna rögzítés

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Szerencsénk volt térkövet választottunk és vettünk- első válasz az volt hogy 3 hónap múlva-egy kis tépelődés után kiderült, hogy amit mi szeretnénk abból épp még kapható, megvettük -elhozták- lerakattuk -használjuk. Mindez megfelelő időn belül.Köszönjük.

Korcolt fedést, cserepes lemez szerelést, Tetőjavítás, Felújítást is vállalunk. Akciós Ereszcsatorna szerelés, javítás Ingyenes Kiszállással Országszerte. Hétvégén is hívhat. Ingyenes kiszállás. Akciós Árak. Minőségi munka. Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogozás.

 • Csatorna rögzítés

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ide nem szívesen megyek, legutóbb valamiért duplaannyi pénzt akartak elkérni, mint amennyibe máshol kerül.. 🙄

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna rögzítés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csatorna rögzítés: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a csatorna rögzítés átlagos díja 2600 - 5000 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - hogyan választhatunk Győrben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bádogost Győrben?

Most 52 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSATORNA RÖGZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk bádogost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bádogost megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: csatorna rögzítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bádogos?

A jó bádogos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bádogost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas