Gipszkarton szerelés fa szerkezetre Győr területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 73 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkarton szerelés fa szerkezetre árak — 6600-12500 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Győrben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 gipszkartonozó szakember most online

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszallas.

Zoran

Zoran

erdekel.

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a gipszkarton szerelés fa szerkezetre Győrben?

6600 - 12500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

A felsorolt szakmákban vállalok munkálatokat. 18 év gipszkartonozási tapasztalattal rendelkezem. A szakmám épületvillamosság szerelő. Főbb szolgáltatásaink: gipszkartonozás; tetőtér, tetőtér beépítése, gipszkartonarak hu, illesztős tapétázás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Panellakás festés, parkettázás és teljes fürdőszoba burkolással kerestem meg Sándort. Meg vagyok elégedve a munkájukkal, a megbeszélt időben elkezdték és a rövid határidőre be is fejezték. Rendkívül segítőkészek voltak, alkalmazkodtak, ha útközben kértem módosításokat. Ár/érték arányban is kíváló.

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Fő profilunk: Szalagparketta lerakása; Plafon glettelése; Tetőfestés. Keressen, Mi segítünk

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, lelkes, rugalmas és nagyon korrekt munkát végző brigád. Köszönöm!

Minőségi munka megfizethető áron, szobafestés, lakásfelújítás Budapesten és vonzáskörzetében. Minőségi munkát kedvező áron akár azonnali kezdéssel! Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes felmérés és 24 órán belül árajánlat, állandó és megújuló akciókkal várom a már meglévő és leendő ügyfeleimet. Több mint 10 éve dolgozom szobafestőként. Munkámra igényes vagyok, a megbeszélt határidőket betartva. Főbb szolgáltatásaink: függesztett gipszkartonozás; rusztikus gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton válaszfal építése, ajtó mázolás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a személyes megkeresését, és azt, hogy visszajelzett, hogy mégsem tudják vállalni a munkát. Ellenben nem volt szimpatikus, hogy a felméréskor a "nem", ezt "nem így", ez "így nem jó" mondatokat használta. Sajnos az volt az érzésem, hogy mint a felújítást végző vállalkozók egy része szinte minden munkát elvállal, szétforgácsolódik, és egy, egyébként 4-5 nap alatt kivitelezhető munkát 2-3 hét alatt tud csak megcsinálni.. Mi nem találtunk egymásra, remélem másoknak csodaszép otthont varázsol :)

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Feladatok amiket vállalok: bemutato gipszkartonozás; gipszkarton wc hátfal, wc tartály, gipszkarton váz, szobafestő mester

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Lakásunkat festette ki rövid határidővel csapatával. Korrekt és jó munkát végeztek, végig egyértelműen kommunikálva minden változást vagy nehézséget. A munkát határidő előtt fejezték be és a megbeszélt áron, a lakást kitakarítva adták át. Nagyon meg voltam elégedve a munkájukkal, tudom őket ajánlani.

Festés, gipszkartonozás, burkolás. Minden részfeladatra rendelkezünk szakemberekkel. Ha például burkolás előtt vízvezetékeket, radiátorokat kell áthelyezni mi megszervezzük. Ingyenes felmérés. Ellenőrizhető referenciák. Szerződéses munkavégzés. Fő profilunk: Panellakás fürdőszoba felújítás; Nemesvakolat felhordás; Régi kőporos vakolat festés. Teljes körű lakásfelújítás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Fotótapéta felhelyezése céljából bíztuk meg és nagyon lelkiismeretesen dolgozott. Pontos, precíz munka jellemzi őt és a csapatát. Nemcsak a megbeszélt időben értek ki a helyszínre, de a munka után rendet és tisztaságot is hagytak maguk után. Köszönjük Sándornak és csapatának a munkájukat!

Happyjohn
2 éve

Pami General Éptech Kft. építö ipari cég generál kivítelezés Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: fémprofilos gipszkartonozás; polcok, polcrendszerek, médiafal gipszkartonból, fal csiszolás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt, pontos és nagy szakértelemmel rendelkező szakembert ismerhettem meg. Köszönöm a munkáját!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton szerelés fa szerkezetre közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton szerelés fa szerkezetre: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a gipszkarton szerelés fa szerkezetre átlagos ára 7300 - 13700 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Győrben a gipszkarton szerelés fa szerkezetre szolgáltatáshoz már 62 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Győrben?

Jelenleg 48 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON SZERELÉS FA SZERKEZETRE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember ezzel a munkával bízható meg: gipszkarton szerelés fa szerkezetre vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi gipszkartonozó szakember?

Egy jó gipszkartonozó szakember részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha gipszkartonozó szakembert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas