Teljes körű kádtöltő csaptelep javítása Győrben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Kádtöltő csaptelep javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül Győrben! Korrekt árak: 7600-14300 Ft/db, az ár függ a munka bonyolultságától. Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi felkeressük az elérhető szakembereinket árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a profiljukat, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Minden ingyen! Válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a kádtöltő csaptelep javítását!

12 szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását most online

Mihály

Mihály

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

8100 - 15200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a kádtöltő csaptelepek javítását Győrben!

Alapozó- és fedő festékek., zománc festék fémre, fára, műanyagra. Kőházy Festékbolt és Webáruház. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember, egyből jött, neki is esett a munkának. Ügyesen, tisztán dogozik. Kedves, udvarias ember. Maszkot is hord. Köszönjük szépen a gyors segítséget!

Laszlo
2 éve

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    4600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ügyeleti időben kerestem őket, visszahívást ígértek, nem történt meg. Lehet hogy jól dolgoznak, csak nem volt alkalmuk bebizonyítani. Más szerviz is van a piacon...

Móric
2 éve

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltunk elégedve, telefont azonnal felvették, másnap ki is tudtak jönni. Az előzetes időponthoz képest 40 perccel később jöttek, de ideszóltak előre. Szakszerű munkavégzés, sőt egy nem általános problémát is azonnal, helyben megoldottak. Ajánlom mindenkinek

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert és szerezd meg a kiváló kádtöltő csaptelep-javítás szolgáltatásunkat! Érkeznek azonnali ajánlatok a helyi, megbízható szakemberektől. És ami még jobb – ez az ajánlat teljesen INGYEN van és NEM kötelez semmire! Kattints most, és javítsd ki a problémát perceken belül!

Egy szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását, kádtöltő csaptelep javítása közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a kádtöltő csaptelep vízkövesedését?

A kádtöltő csaptelep vízkövesedésének megszüntetése érdekében javasoljuk a Grohe Blue Home vízszűrő rendszer használatát, mely a vízben található káros anyagokat és ásványi anyagokat szűri ki, így megelőzve a csaptelep vízkövesedését. A rendszer ára 100 000 forint körüli. Továbbá javasoljuk a rendszeres vízkőtelenítést, melyre a Wpro vízkőoldó tabletta használata ajánlott, melynek ára 1500 forint körüli.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes meghívni egy szakembert a kádtöltő csaptelep javítására?

Ha a kádtöltő csaptelep nem működik megfelelően, akkor javasolt minél hamarabb szakember segítségét kérni. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú csaptelepről van szó és mi a hiba, azonban általában 10 000-20 000 forint közötti áron lehet elvégezni a javítást.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok segítséget a kádtöltő csaptelep szereléséhez?

A legjobb megoldás az, ha felkeres egy szakember szerelőt, aki segíteni tud a kádtöltő csaptelep szerelésében. Az árak változóak lehetnek, de általában 10 000 és 30 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú csapot választ. Keresse a közelében lévő szakembereket, vagy kérjen ajánlást barátaitól, ismerőseitől. Ne próbálja meg maga szerelni, mert könnyen hibát okozhat, ami nagyobb költségeket okozhat a javítás során.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért csöpög a kádtöltő csaptelep még akkor is, ha új tömítést kapott?

Valószínűleg a csaptestben található tömítés sérült, amelyet ki kell cserélni. Ajánlott a Grohe Eurosmart csaptelep használata, amelynek ára körülbelül 20 000 forint. Azonban javasoljuk, hogy először kérjen szakember segítségét a probléma megoldásához.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Győrben