Kazán tervezés Győrben tapasztalt szakemberekkel!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb épületgépészeket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 61 épületgépész közül, 2100-3900 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Győrben bérelj fel a legjobb szakembereket a kazán tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Győrben környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 épületgépész most online

Balazs

Balazs

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kazán tervezés Győrben?

2100 - 3900 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése szállodákhoz és lakásokhoz. Tervezzen velünk! Ingyenes helyszíni felmérés és látványtervezés igényeinek megfelelően.

 • Kazán tervezés

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett vagyok. Azt ígérték, hogy délutánra kész lesz és kész lett. Nem indult az autóm, kijöttek, elvitték, megcsinálták az önindítót és még aznap mehettem érte.Még az ára sem volt borzasztó. :-)

Teljes körű belsőépítészeti tervezés és lakberendezés.

 • Kazán tervezés

  8200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek. A BRC- ről, BRC-től mindent tudnak.

Tisztelt Érdeklődő! Okleveles építészmérnökként foglalkozom újonnan építendő családi házak, társasházak komplett engedélyezési és egyszerű bejelentési terveinek készítésével, valamint belsőépítészeti látványtervek és kiviteli tervdokumentációk összeállításával. MEGLÉVŐ CSALÁDI HÁZAK ÉS ÉPÜLETEK ÁTALAKÍTÁSÁNAK, BŐVÍTÉSÉNEK TERVEZÉSÉT NEM TUDOM VÁLLALNI! Emellett építési műszaki ellenőri feladatokat is vállalok. Generálkivitelezőként meglévő téglaépítésű (nem panel) LAKÁSOK és ÜZLETHELYISÉGEK átalakítását, felújítását is teljes körűen vállaljuk, megbízható és összeszokott szakember gárdával. CSALÁDI HÁZAK és EGYÉB ÉPÜLETEK engedélyköteles (e-naplo) kivitelezési feladatait NEM tudjuk vállalni. Kérem Önöket, hogy csak konkrét tervezési vagy kivitelezési feladatokkal és árajánlat kéréssel kapcsolatban keressenek! Tanácsokat nem áll módomban adni senkinek!

 • Kazán tervezés

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Meg vagyok elégedve

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Egyedi beltéri lépcsők, lépcsőszerkezetek építése, minőségi, tartós anyagokból. Minőségi kivitelezés. Gyártás. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Kazán tervezés

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A motoromra egy egyedi csomagtartó konzolt kellett vágni/hajlítani/hegeszteni a végén matt feketére fújni. Több helyen hónapokig hitegettek, hogy majd-majd... itt két napra adtak időpontot, valahogy becipőkanalazták töredék időkbe, ripsz-ropsz megvolt. Anyagot is adták. A kis munka is munka. Ajánlott, pláne ha máshol lepattantál.

Az olcsó termékek hosszú távon mindig drágábbak, mint a minőségiek. Kérjen árajánlatot! Szakértő munkatársak.

 • Kazán tervezés

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Rugalmas , pozitív hozzáállás, nagyfokú probláma megoldó készség, nagyon jó hozzáértés

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész kazán tervezés közben Győrben

Kérdések és válaszok