Kéménybélelés Győr területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 66 kéményépítő közül! Korrekt kéménybélelés árak: 66800-125300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Győrben közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 kéményépítő most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kéménybélelés Győrben?

66800 - 125300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Kéménybélelés és kazáncsere ingyenes felméréssel pár óra alatt az ország teljes területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen.

 • Kéménybélelés

  6600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Velux redőnyöket vásároltunk tőlük: kedvezőbb áron adták, kedves kiszolgálás, gyors kapcsolattartás mellett, valamint még szakembert is ajánlottak a felszereléshez.

Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése, garanciával, profi szakemberekkel. Ingyenes árajánlat. Garancia. Díjmentes állapotfelmérés. 30 év tapasztalat.

 • Kéménybélelés

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, korrekt, segítőkész kiszolgálás. Öröm volt náluk vásárolni. Első osztályú termékek. Maximálisan meg vagyok velük elégedve.

Schiedel, Leier kémények Raktárról! - Helyszínre szállítva. Kérdezze szakértőinket. Egyedi árajánlatok. Országos kémény építés. Szakemberek biztosítása. Ingyenes kiszállítás.

 • Kéménybélelés

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt csapat, nagyon szép munkàt végeznek! Látszik az elkészült tetőn, hogy minden maximális szakértelemmel van készítve. Az áraik versenyképesek, csak ajánlani tudom őket!

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron bontás nélkül, akár 1 nap alatt. Padlás, tetőtér szigetelés bontás nélkül akár 1 nap alatt. Most 10% kedvezménnyel! Supafil.

 • Kéménybélelés

  8200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Legjobb 🙂

Felújítjuk palatetőjét bontás nélkül is, Ingyenes Kiszállással. Hívjon Minket Hétvégén is! Akciós Palatető javítás, szigetelés az egész országban. Profi munka...

 • Kéménybélelés

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Továbbítás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kéménybélelés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kéménybélelés: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a kéménybélelés átlagos díja 56900 - 106700 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Győrben a kéménybélelés szolgáltatáshoz már 59 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kéményépítőt Győrben?

Most 45 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNYBÉLELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kéményépítő?

Egy kéményépítő a következő feladattal bízható meg bátran: kéménybélelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy kéményépítő segítségét?

Egy jó kéményépítő a kéménybélelés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha kéményépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas