Lemez zuhanytálca beépítése Győrben tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Keress biztos kezeket a lemez zuhanytálca beépítéséhez Győrben! Válaszd a Qjob-ot, ahol 75 vízszerelő közül választhatsz! Korrekt árak 21400-40200 Ft/db között, attól függően, hogy milyen típusú tálca beépítése szükséges. Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki! Csak oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlattal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a lemez zuhanytálca beépítését!

12 vízvezeték-szerelő most online

Mihály

Mihály

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

21300 - 39900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Győrben!

99% egyezés a Fürdőkád Beépítés. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Fürdőkád Beépítés információk. 100%-os adatvédelem és 99%-os egyezés.

  • Lemez zuhanytálca beépítése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden a megbeszeltek szerint, olajozottan törtent. Látszik, hogy egy hozzáértő, összeszokott, jó csapat! Gyors, pontos, korrekt cég! Köszönöm!

Bence
2 éve

Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Akár egy órán belüli kiszállás! Telefonügyelet éjjel-nappal! Hétvégén és ünnepeken is.

  • Lemez zuhanytálca beépítése

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, korrekt cég

Kálmán
3 éve

Megrendeléstől számítva 1 héten belül kiszállunk és 4 óra alatt beépítjük a kádajtót. A legyártott fürdőkádajtóra és a beépítésre is 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Gyors kiszállás. Kedvező ár. 5 év teljes körű garancia. Nincs kiszállási díj.

  • Lemez zuhanytálca beépítése

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pontos,precíz,profi szakember,csak ajánlani tudom!

Imre
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, lemez zuhanytálca beépítése közben Győrben