Panel bejárati ajtó felújítás Győrben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj panel bejárati ajtófelújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Győr-i panel bejárati ajtó felújítás - válasszon 59 szakképzett szakembert. Megbízható javítás és cserék garantáltak. Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Győrben közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 panel bejárati ajtófelújító most online

József

József

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Janos

Janos

Érdekel.

Mennyibe kerül a panel bejárati ajtó felújítás Győrben?

7600 - 14300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb panel bejárati ajtófelújítóok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező panel bejárati ajtófelújítót!

Egyedülálló, 82 mm-es profillal és osztrák vasalattal látjuk el a műanyag nyílászárókat. Ingyenes felmérés, minőségi munka kiváló nyílászárókkal. Kérje ajánlatunkat online! 5 év garancia. Verhetetlen ár/érték. Beszerelés 1 hét alatt. Határidős munkavégzés.

 • Panel bejárati ajtó felújítás

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden alkalommal kedves, udvarias és magas szakmai színvonalú tájékoztatást kapok. Ennek alapján gondolom, hogy a kivitelezés is hasonlóan kiváló lesz mind a beltéri ajtók, mind a kültéri nyílászárók cseréje során.

Ha úgy érzi, hogy szüksége van ablak, ajtó, redőny javításra, beállításra, hívja szakértőinket, akik igyekeznek 24 órán belül megoldani problémáját.

 • Panel bejárati ajtó felújítás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

18 hete várok a kifizetett előleg után az ajtókra. Nulla tájékoztatás. Minősíthetetlen. Nem ajánlom!!!

Ajtó szerviz minden ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. Ajtó...

 • Panel bejárati ajtó felújítás

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz! Köszi! Bátran merem ajánlani!

Egyedülálló, 82 mm-es profillal és osztrák vasalattal látjuk el a műanyag nyílászárókat. Ingyenes felmérés, minőségi munka kiváló nyílászárókkal. Kérje...

 • Panel bejárati ajtó felújítás

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Minőségi termékek, alacsony áron.

Nyílászárók javítása, felújítása hőszigetelt üvegcserével. Rövid határidővel.

 • Panel bejárati ajtó felújítás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Senkinek sem ajánlom. Beépítés után 1 hónappal szétnyílt az általuk úgy dicsért drágább ajtónak a kerete, 5 év amiből 1 év teljeskörü garanciát igérnek, de amikor érvényesíteni akarja az ember a szerződésben leírt jogait, akkor egy abszolút megalázó hangvételű sablom emaillal megpróbálják lerázni. Ha nem adod fel és tovább hívod őket akkor pedig közlik, hogy beépítéskor átvettem, így rájuk nem vonatkozik a garancia. Ez érdekes, azért megkérdezek egy ügyvédet is még erről. Ugyhogy emberek csak óvatosan!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj panel bejárati ajtófelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő panel bejárati ajtó felújítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel bejárati ajtó felújítás: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a panel bejárati ajtó felújítás átlagos ára 9100 - 17100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható véleményeket?

Győrben a panel bejárati ajtó felújítás szolgáltatáshoz már 55 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Győrben?

Most 42 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANEL BEJÁRATI AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő munkával bízható meg bátran: panel bejárati ajtó felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy ajtószerelő?

Egy jó ajtószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor ajtószerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas