Panellakás felújítás Győrben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 67 kivitelező közül, 27000-50600 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Győrben bérelj fel a legjobb szakembereket a panellakás felújítás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 kivitelező most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Istvan

Istvan

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a panellakás felújítás Győrben?

27000 - 50600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Teljeskörű lakás-ház felújítás, átalakítás. Minőségi munka, határidőben történő befejezés. Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Kulcsrakész családi házak. Generálkivitelezés. Társasházak építése. Családi házak építése. Szolgáltatásaink: Panellakás konyha felújítás; Diszperzites fal tisztítása; Konyha festés. Generálkivitelezés, tervezés

 • Panellakás felújítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedett vagyok. Szakszerű kiszolgálással, gyönyörű termékekkel találkoztam az üzletben. Az árak is nagyon alacsonyak, mindenkinek ajánlom! Csak a JOLA!

Gyors, minőségi munka. versenyképes árazás, azonnali munkakezdès. Amiket vállalok: Ház felújítás; Kézi vakolás; Társasház erkély felújítás. Teljes körű házfelújítás.

 • Panellakás felújítás

  2700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon szuper üzlet legközelebb újra itt

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Nagy tapasztalattal, harmadik generációs családi vállalkozásként állunk rendelkezésére! Minőség. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Szalagparketta lerakása; Nemesvakolat felhordás; Erkély műkő felújítás. Házfelújítás és Lakásfelújítás

 • Panellakás felújítás

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkész, gyors kiszolgálás!

Minőségi kivitelezés nagy tapasztalattal szinte azonnali kezdéssel Budapesten és környékén. Komplett vagy részleges lakásfelújítás szakképzett kollégákkal, ingyenes felméréssel. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fózolt laminált padló lerakása; Gipszkarton szerelés; Fa ablak festés. Családi házak felújítása

 • Panellakás felújítás

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, segítőkész eladók.

Műemlék jellegű budapesti társasházi nyílászárók cseréje, annak tökéletes másolata. Budapesti polgári lakásokhoz új fa ablakok, bejárati ajtók gyártása modern kinézetben. Polgári lakás nyílászárók. Új fa ablak, ajtó, kapu. Bérház fa bejárati kapuk. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba festés; Falfestés szivaccsal; Radiátorcső festés. 10x Napos Határidő

 • Panellakás felújítás

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a kiemelkedően segítőkész, magas szakmai tudású értékesítő hölgy segítségét!

Gyors, minőségi munka Amiket vállalok: Csempe felújítás; Gipszkarton profilok szerelése; Régi kőporos vakolat festés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Panellakás felújítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon köszönöm a csodaszép ajtót, ami ma beszerelésre került. Az Ön által küldött szakember tiszta, gyors és rendkívül pontos munkát végzett, több mint elégedett vagyok és természetesen máskor is Öntől fogunk rendelni, a céget tovább fogom ajánlani.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás felújítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás felújítás: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a panellakás felújítás átlagos díja 2600 - 4800 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi értékeléseket?

Győrben a panellakás felújítás szolgáltatáshoz már 57 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakásfelújítás kivitelezőt Győrben?

Most 44 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező ezzel a munkával bízható meg: panellakás felújítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy profi lakásfelújítás kivitelező a panellakás felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: lakásfelújítás kivitelező?

Ha egy megbízható lakásfelújítás kivitelező segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A panellakás felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas