Régi ház tetőcsere Győrben a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 65 tetőfedő közül! Korrekt régi ház tetőcsere árak: 3000-5600 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Győrben közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 tetőfedő most online

Ernő

Ernő

Ma is elvallalom.

István

István

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a régi ház tetőcsere Győrben?

3000 - 5600 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Szakvélemények beszerzése hő és áramlástechnikai méretezés fűtés és kémény korszerűsítés! Kéményjavítás, kéményszerelés, kéménybélelés minden kéménytípusra...

 • Régi ház tetőcsere

  5000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Hőszigetelés kalkulátor homlokzatra. Kőzetgyapot, EPS és grafit rendszerek kiegészítőkkel. 6-tól 25 cm-ig milyen vastagság lesz a legjobb homlokzatára. Telefonos szaktanácsadás.

 • Régi ház tetőcsere

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedves, segítőkész kiszolgàlàs. A lemezek ígért ídőpontban készen vannak.

Kéménybélelés és kazáncsere ingyenes felméréssel pár óra alatt az ország teljes területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen.

 • Régi ház tetőcsere

  6600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Velux redőnyöket vásároltunk tőlük: kedvezőbb áron adták, kedves kiszolgálás, gyors kapcsolattartás mellett, valamint még szakembert is ajánlottak a felszereléshez.

Felújítjuk palatetőjét bontás nélkül is, Ingyenes Kiszállással. Hívjon Minket Hétvégén is! Akciós Palatető javítás, szigetelés az egész országban. Profi munka...

 • Régi ház tetőcsere

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Továbbítás

Korcolt fedést, cserepes lemez szerelést, Tetőjavítás, Felújítást is vállalunk. Akciós Ereszcsatorna szerelés, javítás Ingyenes Kiszállással Országszerte. Hétvégén is hívhat. Ingyenes kiszállás. Akciós Árak. Minőségi munka. Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogozás.

 • Régi ház tetőcsere

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ide nem szívesen megyek, legutóbb valamiért duplaannyi pénzt akartak elkérni, mint amennyibe máshol kerül.. 🙄

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő régi ház tetőcsere közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi ház tetőcsere: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a régi ház tetőcsere átlagára 3100 - 5900 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Győrben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Győrben?

Most 52 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI HÁZ TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: régi ház tetőcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

A jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: régi ház tetőcsere?

A régi ház tetőcsere és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas