Elegancia és védelem: Táblás kerítés építés Győrben: Emelje ki otthona eleganciáját és védje magánéletét a táblás kerítéssel!

Kerítésként műalkotás? Igen, a Táblákkal!

Hogyan találj megbízható táblás kerítésepítő?

Fedezze fel a legjobb szakembereket Győrben és váltsa valóra álmai projektjét! Válassza a mi szolgáltatásunkat, ahol garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb szakembert minden igényéhez. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy bármilyen egyedi tervezésről, mi segítünk megtalálni az ideális szakembert a legjobb áron. Ne vesztegesse az időt az interneten való keresgéléssel, hagyja, hogy mi megtaláljuk Önnek a legkiválóbb szakembert, aki garantáltan a legjobb minőséget nyújtja. Áraink rugalmasak és versenyképesek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást. Ne habozzon, hívjon minket még ma és kezdje el megvalósítani álmait!

9 táblás kerítésepítő most online

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszállás.

Zoran

Zoran

Érdekel.

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a táblás kerítés építés?

73300 - 137400 Ft/négyzetméter

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb táblás kerítésepítők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező táblás kerítésepítőt!

Úszókapu gyártást & kivitelezést vállalunk személyre szabott kéréseket kielégítve. Hívjon! Levegőben úszó kovácsoltvas & ingatlanához igazodó borítással ellátott úszókapu gyártás. Teljeskörű kivitelezés. Kedvező árak. Hosszú élettartam. Szakszerű telepítés.

 • Táblás kerítés építés

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Óriási választék, raktárkészlettel! Hozzáértő eladók. Igazi profik!

Egyedi kovácsoltvas kerítések-korlátok gyártása és kivitelezése. Gyártástól a telepítésig.

 • Táblás kerítés építés

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hajdúszoboszló **** Márvány Panzió wellness teraszához vásároltam a cégtől WPC burkolatot örülök hogy tőlük vásároltam korrekt segítő kész személyzet szakszerű tanácsokkal láttak el és így ennek köszönhetően a végeredmény magáért beszél nagyon szép igényes lett a wellness környezete .Köszönöm a sok segítséget és hozzáértő tanácsot a vezetőségnek valamint kollégáiknak!

Gyors és igényes kivitelezés. Teljeskörű szolgáltatás. Megbízható, kulturált csapat. Otthonfelújítási támogatásra is elszámolható. Kérje felmérésünket most.

 • Táblás kerítés építés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt kiszolgálás, jó árak.

Andor
2 éve

Kerítések és kapuk széles körű választéka! Nálunk minőség a legfontosabb! 10 év garancia! Modern és Kovácsoltvas kerítések, korlátok széles körű választéka nálunk egy helyen! Típusok: Stílusos kovácsoltvas, Egyedi korlátok&kerítések, Modern Korlátok&kerítések.

 • Táblás kerítés építés

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nem voltam egyszerű eset, mert szűz parcellán építkeztem, fatuskókkal, dimbes-dombos domborzati viszonyok mellett. A Ker-x-esek segítettek műszeres támogatással vízszintessé varázsolni, és az útban lévő tuskók/gyökerek ellenére egy nagyon szép, egyenes kerítést varázsoltak köré, távirányítós úszókapuval. Ha egy ismerősöm kerítésen gondolkozik, nem kérdés, hogy kit fogok ajánlani :)

Kerítések és kapuk széles körű választéka! Nálunk minőség a legfontosabb! 10 év garancia!

 • Táblás kerítés építés

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Maglóca Község Önkormányzata nevében szeretném megköszönni az új játszóterünk kerítésének kifogástalan, precíz, gyors és szakszerű kivitelezését. Az elvégzett munka alapján továbbra is számítunk Önökre. Minden önkormányzatnak, cégnek, magánszemélynek csak ajánlani tudom a Ker-x Pro Hungary KFT. munkáját. Az Önkormányzatok minden téren számíthatnak a kifogástalan kivitelezésre ha a magnyert MFP pályázatok során a Kft.-vel kötnek szerződést. Utóljára még egyszer a falunk nevében KÖSZÖNÖM ! Tisztelettel

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj táblás kerítésepítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy táblás kerítésepítő táblás kerítés építés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Táblás kerítés építés: mennyi az ára Győrben?

Győrben a táblás kerítés építés átlagára 5400 - 10100 Ft/m. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Győrben a táblás kerítés építés szolgáltatáshoz már 62 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Győrben?

Ebben a pillanatban 48 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÁBLÁS KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves a következő feladattal bízható meg bátran: táblás kerítés építés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kőműves?

A jó kőműves pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor kőművest hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas