Tájépítészet Győrben gyorsan és hatékonyan!

Tájépítészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tájépítész szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 65 tájépítész közül! Korrekt tájépítészet árak: 2500-4700 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Győrben közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 tájépítész most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a tájépítészet Győrben?

2500 - 4700 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tájépítészek Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tájépítészt!

Szegélykő fektetése Viacolor Térkő építése

 • Tájépítészet

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szeretném nézni mozi helyett a Netflix-et. Mikor tegyem?

Hívj minket, és holnap már lehet neked dolgozunk! Tereprendezés 8000 Ft-Tól.

 • Tájépítészet

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kedves, segítőkész ügyintézés.

Fakivágási, faápolási szolgáltatások alpintechnikával, emelőkosaras gépekkel. Díjmentes felmérés, szaktanácsadással, teljeskörű felelősségbiztosítással. Díjmentes árajánlat. Gépi tuskóirtás. Fakivágás emelőkosárból.

 • Tájépítészet

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Jól felszerelt öntözéstechnikai szaküzlet, barátságos kiszolgálással, bő árukészlettel!

Precíz kivitelezés! Alapásás, tereprendezés, épületbontás. Kérjen árajánlatot. Építőanyag behordás. Betonbontás. Pincetömb kiemelés. Medence, tómeder kiásás. Szolgáltatások: Gépi földmunka, Épület- és betonbontás, Építőanyag behordás.

 • Tájépítészet

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Partnercég

Lakossági magánszemélyeknek, vállalkozásoknak kivitelezünk. alapásás árokásás , modern gép. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig.

 • Tájépítészet

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

0-20-as Mart aszfaltért mentem, előre egyeztettem telefonon. A helyszínen valami maradék fogadott, tele öklömnyi darabokkal. De még rongyot, és beton darabok is voltak benne. Ezzel nincs baj, de az a lekezelő modor, a hogy az idős tulajdonos kioktatott: hogy már pedig az egy osztályozott anyag, az nem éppen ügyfél barát hozzá állás. Azért értékelendő, hogy a többiek kedvesek, és segítőkészek voltak. Legalább ők elnézést kértek, hogy 30 km autóztam potyára, és elmondták, hogy sajnos elfogyott a korrekt anyag.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tájépítész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tájépítész tájépítészet közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tájépítészet: mennyi az ára Győrben?

Győrben a tájépítészet átlagos ára 2300 - 4400 Ft/fm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tájépítészek - hogyan válasszunk Győrben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tájépítészt Győrben?

Most 43 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÁJÉPÍTÉSZET szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tájépítész?

Egy tájépítész ezzel a feladattal bízható meg: tájépítészet vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi tájépítész segítségét?

Egy profi tájépítész a tájépítészet mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha tájépítészt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas