Tappancsos burkolás Győr területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tappancsos burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Tappancsos burkolás Győrben - 61 tapasztalt szakember közül választhat! Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Győrben környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 tappancsos burkoló most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Marton

Marton

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a tappancsos burkolás Győrben?

7200 - 13500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tappancsos burkolóok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tappancsos burkolót!

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Minősített szakemberek. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Tappancsos burkolás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon rendes segitokesz csapat 😊

Kertépítés az Ön elképzelése alapján. Füvesítés, térkő lerakása, betonozás, támfal építés. Kertépítés, kertfenntartás, térburkolás, kapubeálló térkövezése. Gyors, ingyenes felmérés.

 • Tappancsos burkolás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves és udvarias kiszolgálás, minőségi termékek jő áron. Szakértő segítség.

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést. Teljeskörű minőségi kivitelezés, referenciákkal rendelkező megbízható vállalkozótól.

 • Tappancsos burkolás

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Kedves kiszolgálás, extra aji a kis porontynak

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Lépcsőburkolat. Fa lépcsőburkolat.

 • Tappancsos burkolás

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm az igényesen elvégzett munkáját. Keze nyomán megújult a parketta, ezáltal barátságos otthon benyomását kelti a szoba, berendezés előtt is. Hiába, a csaphornyos, tömörfa parkettának - szerintem-nincs párja. Mindenkinek ajánlom a Szente Mestert!

Lapraszerelt formában, azonnal szállításra készen. Segítünk a beszerelésben is. A FloorPack raktérburkolat lapraszerelt formában, azonnal szállításra kész.

 • Tappancsos burkolás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A Qjob keresőn keresztül találtam összeszokott csapatára kb. 100m2 térkövezés kapcsán. Nagyon pozitív benyomást tett rám, hogy az első beszélgetéstől kezdve, mindig minden úgy történt, ahogy Sándor mondta, a szót minden esetben követte a tett. A csapat munkatempója, hozzáértése kifogástalan volt, a menet közben felmerült egyéb munkákkal kapcsolatos rugalmasságuk és segítőkészségük minden várakozásomat felülmúlta, ráadásul ez a végösszegben sem okozott semmilyen változást az eredeti árajánlathoz képest. Azon túl, hogy a végeredmény hibátlan lett, emberileg is nagyon elégedetett vagyok Sándorral és a csapatával. Csak ajánlani tudom Őket azoknak, akik hasonló minőségre vágynak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tappancsos burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló tappancsos burkolás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tappancsos burkolás: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a tappancsos burkolás átlagára 7000 - 13100 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján választhatunk Győrben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Győrben?

Jelenleg 47 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TAPPANCSOS BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok burkolót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható burkolót keresned akkor, ha erre van szükséged: tappancsos burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

Egy jó burkoló részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: tappancsos burkolás?

A tappancsos burkolás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy burkolót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas