Tetőfedés Győrben a te elképzeléseid szerint!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 67 kőműves közül! Korrekt tetőfedés árak: 1100-2100 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Győrben környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 kőműves most online

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

A környéken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a tetőfedés Győrben?

1100 - 2100 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kőművesek Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. gyorsan, korrekt áron, hétvégén is, garanciával! Hívhat munkaidőn túl is! Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Tetőfedés

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Oké minden.

Tapasztalt bádogos szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzés. Kérjen ajánlatot most! Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon! Több évtized tapasztalat. Gyors és Precíz munkák. Széleskörű szolgáltatások.

 • Tetőfedés

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Bár mindenhol ilyen kedves, pontos, segítőkész kiszolgálás lenne! Hatalmas a választék, gyors a gyártás, korrektek az árak. Köszönöm!

Komplett tetők kivitelezése 2 nap alatt Pest megye egész területén kiváló referenciákkal. Szeglemezes tetők gyártása, állítása országosan. Kérje ingyenes árajánlatunkat.

 • Tetőfedés

  9200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A főnökasszony lassú és modortalan kiszolgálása miatt 1*. Adtak ÁFÁ-s számlát, ezért 2*-osra is értékelhettem volna a céget. Ja és a szájmaszk használata neki "nem kötelező"!

Schiedel, Leier kémények Raktárról! - Helyszínre szállítva. Kérdezze szakértőinket. Egyedi árajánlatok. Országos kémény építés. Szakemberek biztosítása. Ingyenes kiszállítás.

 • Tetőfedés

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt csapat, nagyon szép munkàt végeznek! Látszik az elkészült tetőn, hogy minden maximális szakértelemmel van készítve. Az áraik versenyképesek, csak ajánlani tudom őket!

Tető javítás ingyenes felméréssel, korrekt áron. Keressen minket bizalommal. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés. Gyors és megbízható.

 • Tetőfedés

  8800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

telefonos megbeszélés utáni szolgáltatást is profin kezelik. Felkészült ügyfél kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kőműves szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves tetőfedés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a tetőfedés átlagos ára 1100 - 2100 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - hogyan választhatunk Győrben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kőművest Győrben?

Ebben a pillanatban 48 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kőműves?

Egy kőműves a következő feladattal kereshető meg: tetőfedés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi kőműves segítségét?

Egy profi kőműves a tetőfedés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor kőművest hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas