Víztisztító karbantartás Győrben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Víztisztító karbantartás? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak 5800-11000 Ft/db között. Keresd a Qjob-ot és értékeld fel a szolgáltatásainkat Győrben! Ha szakembert keresel, csak oszd meg a feladatot velünk, és mi azonnal felkeresünk árajánlatokkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES! Az árak a szolgáltatások típusától és az igénybevétel időtartamától függnek.

11 víztisztítás szakember vagy karbantartó most online

Tibor

Tibor

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb víztisztítás szakemberek vagy karbantartók Győrben!

Szennyvíz alapvezeték cseréje, új kiépítése, utcai csatorna beállásra rákötés csatlakozás. Fürdőszoba felújítás, konyha átalakítás, kádak cseréje anyagbeszerzéssel is. Kedvező árak.

  • Víztisztító karbantartás

    6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Becsaptak! Nagyon durván lehúztak anyagilag és még a hibát sem javították ki. Senkinek nem ajánlom őket!

Viktor
3 éve

Visszadjuk fürdőkádja régi fényét. 28 évnyi tapasztalat. HÍVJON most! Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Víztisztító karbantartás

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Senkinek nem ajánlom ezt a vállalkozást, a korrektség teljesen messze áll tőlük. Megijedt nyugdíjassal szemrebbenés nélkül fizettették ki a 6.000 ezer forintos kiszállási díjon felül még a 10.000 forint (!) munkadíjat úgy, hogy a szerelő valójában semmilyen munkát nem végzett, csak meghallgatta a kazán hangját. Ezenkívül még ránézésre, meghallgatásra (!) azt is megállapította, hogy cserélni kell a kazántestet, pedig bármelyik másik, utánuk felhívott szerelő véleménye alapján ezt csak szétszerelés, átmosás során lehet megállapítani. Mivel elsőre azt feltételeztem, hogy csak a szerelő nyerészkedett, másnap felhívtam a céget. Az ügyfélszolgálatos hölgy készséges volt, visszahívást ígért a cégtulajdonostól, persze aztán nem ő hívott. Kiadta a problémás feladatot egy másik hölgynek, aki aztán nem tudta megmagyarázni a helyzetet, így végül eljutottam a tulajdonoshoz is. Miután tőle megkérdeztem, hogy szerinte korrekt-e az eljárásuk, azt válaszolta hogy igen, a 6.000 Forintos kiszállási díjban nincs benne a hiba megállapítása, hanem a helyszínen minden megkezdett óra 10.000 Forint munkadíj, még akkor is, ha a szerelő nem csinál semmit, csak pár percet tölt a lakásban. Természetesen az árat előre nem közölték, a honlapon nem tüntetik fel, a későbbi árajánlatuk pedig azt sem tartalmazta, hogy az ajánlat ÁFA, vagy ÁFA nélküli összeg. Utólag ugyan a tulajdonos már azt állította, hogy a 10.000 Forintot majd levonják a végső árból, de ez előzetesen szintén nem volt sehol feltüntetve, még a szerelő sem mondott ilyet. Az már csak hab a tortán, hogy az ajánlatuk kb. 30%-al drágább volt a piacnál, ez 3 másik ajánlat alapján került összehasonlításra.

Izidor
2 éve

Szereltessen meglévő vagy új fürdőkádjára ajtót 1 nap alatt, egyszerűen! Kérjen egyedi ajánlatot!

  • Víztisztító karbantartás

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, munkájára igényes szakember. Ajánlom.

Ákos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj víztisztítás szakembert vagy karbantartó szolgáltatást most! Kattints ide, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Ne habozz, kattints a gombra most!

Egy víztisztítás szakember vagy karbantartó, víztisztító karbantartás közben Győrben