Minőségi wc tartály javítása otthon Győrben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítás otthon: Válassz a 78 vízszerelő közül! Korrekt árak: WC tartály javítás otthon árak 9 300-17 400 Ft/db, az ár az alkatrész típusától függ. Találd meg a legjobb szakembereket Győrben! Keresed a tökéletes szakembert otthoni WC tartály javításhoz Győrben? Ne aggódj többé, mert a Qjob segít megtalálni a megfelelő embert. Csak oszd meg velünk a problémát, és a környékbeli szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal. A szakemberek profilját összehasonlíthatod, a visszajelzéseket tanulmányozhatod és további információkat is kérhetsz. Az összes szolgáltatásunk ingyenes, így ne habozz, és találd meg a legjobb szakembereket Győrben.

11 otthoni wc tartály javítás szakember most online

Kálmán

Kálmán

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

10200 - 19200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb otthoni wc tartály javítás szakemberek Győrben!

Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Akár egy órán belüli kiszállás! Telefonügyelet éjjel-nappal! Hétvégén és ünnepeken is.

  • Wc tartály javítása otthon

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, korrekt cég

Kálmán
3 éve

Szereltessen meglévő vagy új fürdőkádjára ajtót 1 nap alatt, egyszerűen! Kérjen egyedi ajánlatot!

  • Wc tartály javítása otthon

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, munkájára igényes szakember. Ajánlom.

Ákos
2 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Wc tartály javítása otthon

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt időintervallumban érkeztek. Gyors, és profi munkavégzés volt. Korrekt, udvarias és jól képzett szakemberek. Mindenkinek tudom ajánlani a FIX Gázszerviz csapatát!

Márton
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg otthoni WC tartály javítás szolgáltatásunkat most, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne fizess többet, mint amennyit érdemelsz! Válaszd az ingyenes és kötelezettségmentes megoldást, és élvezd az általunk nyújtott kényelmet és biztonságot! Kattints most, hogy még ma megoldjuk a problémádat!

Egy otthoni wc tartály javítás szakember, wc tartály javítása otthon közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály javítása vagy cseréje otthon?

Ha a wc tartály problémája csak kisebb javításokat igényel, akkor érdemesebb a javítás mellett dönteni, ami általában 5-15 ezer forintba kerül. Ha azonban a tartály nagyobb sérülést szenvedett, vagy már elavult, akkor érdemesebb a cserét választani, ami általában 20-30 ezer forintba kerül. Azonban mindkét esetben érdemes szakember segítségét igénybe venni, hogy biztosan megfelelően és biztonságosan történjen a munka.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül a wc tartály javítása otthon?

Általában a wc tartály javítása otthon átlagosan 10 000-15 000 forintba kerül, azonban az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú tartályról van szó és milyen javításra van szükség. Javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot helyi szakemberektől a pontos költségek meghatározása érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy cserélhetem ki a wc tartály tömítését otthon?

A wc tartály tömítésének cseréje otthon egyszerűen elvégezhető. Először is, zárjuk el a vízcsapot a tartály alatt, majd ürítsük ki a tartályt. Ezután távolítsuk el a tartály fedelét és a tömítést. A legjobb, ha az eredeti tömítés helyett egy univerzális tömítést használunk, amely általában 500-1000 forintba kerül. Helyezzük be az új tömítést a tartályba, majd helyezzük vissza a fedelét és csavarjuk vissza a csavarokat. Végül nyissuk meg a vízcsapot és ellenőrizzük, hogy nincs-e szivárgás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy tisztíthatom meg a wc tartályt otthon hatékonyan?

A legjobb megoldás a wc tartály tisztítására az, ha használsz egy speciális tisztítószert, mint például a Domestos WC-tisztító gél, ami hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat és a szennyeződéseket. Az ára körülbelül 800-1000 forint. Használat előtt olvasd el a használati útmutatót, és ügyelj arra, hogy védőkesztyűt viselj.

Olvas