Zuhanykabin felújítás Győr területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnéd felújítani a zuhanykabinodat, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Ne aggódj, a Qjob segít neked! Válassz 81 megbízható vízvezeték szerelőnk közül Győrben és környékén, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel állnak rendelkezésedre! Nálunk minden szakember profilját áttekintheted, visszajelzéseket olvashatsz róluk és további információkat kérhetsz, mielőtt döntesz! És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN elérhető számodra! Az árak 9900-18600 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú zuhanykabin felújításra van szükséged. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és bérelj fel a legjobb szakembereket a zuhanykabin felújításához!

11 szakember szükséges a zuhanykabin felújításhoz most online

Béla

Béla

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

9400 - 17700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek szükségesek a zuhanykabinok felújításához Győrben!

Varázsolja újjá régi fürdőkádját! Tartós, esztétikus megoldás. 30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb.

  • Zuhanykabin felújítás

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, szakszerű és kellemes társaság. Ez jellemzi ezt.a céget. A dugulás az egy drága dolog igy nem mondhatom, hogy olcsó volt de ez van. Legközelebb is öket választanám.

Balázs
2 éve

Megrendeléstől számítva 1 héten belül kiszállunk és 4 óra alatt beépítjük a kádajtót. A legyártott fürdőkádajtóra és a beépítésre is 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Gyors kiszállás. Kedvező ár. 5 év teljes körű garancia. Nincs kiszállási díj.

  • Zuhanykabin felújítás

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pontos,precíz,profi szakember,csak ajánlani tudom!

Imre
2 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Zuhanykabin felújítás

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt időintervallumban érkeztek. Gyors, és profi munkavégzés volt. Korrekt, udvarias és jól képzett szakemberek. Mindenkinek tudom ajánlani a FIX Gázszerviz csapatát!

Márton
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert zuhanykabin felújításához! Ingyenes árajánlatok percek alatt, helyi ellenőrzött szakemberektől. Nincs kötelezettség! Kattints most!

Egy szakember szükséges a zuhanykabin felújításhoz, zuhanykabin felújítás közben Győrben