Zuhanykabin összeszerelése Győrben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Keresel egy megbízható szakembert zuhanykabin összeszereléséhez Győrben? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod az összes szükséges információt! Válassz 73 vízvezeték szerelő közül, akik azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy megoldják a feladatot! Az árak korrektek és kedvezőek, 12300-23100 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú zuhanykabinra van szükséged. A szakemberek profilját és visszajelzéseit is megtekintheted, így biztos lehetsz a választásodban. És ami a legjobb, mindez teljesen DÍJMENTESEN történik! Ne habozz, válassz minket a zuhanykabin összeszereléséhez Győrben!

12 szakember, aki összeszereli a zuhanykabinokat most online

Ernő

Ernő

erdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

13200 - 24800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik összeszerelik a zuhanykabinokat Győrben!

99% egyezés a Fürdőkád Beépítés. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Fürdőkád Beépítés információk. 100%-os adatvédelem és 99%-os egyezés.

  • Zuhanykabin összeszerelése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden a megbeszeltek szerint, olajozottan törtent. Látszik, hogy egy hozzáértő, összeszokott, jó csapat! Gyors, pontos, korrekt cég! Köszönöm!

Bence
2 éve

Megrendeléstől számítva 1 héten belül kiszállunk és 4 óra alatt beépítjük a kádajtót. A legyártott fürdőkádajtóra és a beépítésre is 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Gyors kiszállás. Kedvező ár. 5 év teljes körű garancia. Nincs kiszállási díj.

  • Zuhanykabin összeszerelése

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pontos,precíz,profi szakember,csak ajánlani tudom!

Imre
2 éve

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon

  • Zuhanykabin összeszerelése

    3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltunk elégedve, telefont azonnal felvették, másnap ki is tudtak jönni. Az előzetes időponthoz képest 40 perccel később jöttek, de ideszóltak előre. Szakszerű munkavégzés, sőt egy nem általános problémát is azonnal, helyben megoldottak. Ajánlom mindenkinek

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert, aki összeszereli zuhanykabinodat percek alatt! Ingyenes és kötelezettségmentes árajánlatok helyi, ellenőrzött szakemberektől. Ne habozz, kattints most!

Egy szakember, aki összeszereli a zuhanykabinokat, zuhanykabin összeszerelése közben Győrben