Bioptron lámpa javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 16 szerelő közül! Korrekt bioptron lámpa javítás árak: 4100-7700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Győrben környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bioptron lámpa javítás Győrben?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Szolgáltatásaink: Bioptron (Zepter) lámpák garancián túli javítása. Telefonos egyeztetés esetén a készülék javítása* akár 1 órába belefér, például elektronikai vagy tápegység javítás is, így megvárható. A javítás helyszíne gyalog 5 percre található az Allee-tól, ahol 1 óra ingyenes parkolás van, 2 percre a 4-es metró Újbuda-központ megállótól. Díjmentes értékbecslés, a megrendelő által jelölt költségkeret alapján. (pl.: 3000, 7500, ... Ft)

  • Bioptron lámpa javítás

    4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Elkövettem azt a hibát, hogy véletlenül rossz gombra kattintottam és a rossz cselekvőt választottam :(

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő bioptron lámpa javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Bioptron lámpa javítás: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a bioptron lámpa javítás átlagos ára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Szerelők - mi alapján válasszunk Győrben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok szerelőt Győrben?

Ebben a pillanatban 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BIOPTRON LÁMPA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szerelő?

Egy szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: bioptron lámpa javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi szerelő segítségét?

Egy jó szerelő a bioptron lámpa javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: szerelő?

Ha a legjobb szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A bioptron lámpa javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas