Indesit mosógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 mosógép szerelő közül! Korrekt indesit mosógép szervíz árak — 6300-11900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Győrben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 mosógép szerelő most online

Gyula

Gyula

Еrdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az indesit mosógép szervíz Győrben?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! MInden hívást felveszünk. Telefonos konzultáció. Gyors kiszállás.
 • Indesit mosógép szervíz

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Készséges igazi szakember!!! Mindent tud a varrógépekről, a 100 évesről is és az ujakról is.

Győr dolgozom, megyében is! Bízza tapasztalt szakembereinkre elektromos sütője javítását, beszerelését. Márkafüggetlenül vállaljuk elektromos sütők javítását korrekt áron.

 • Indesit mosógép szervíz

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, precíz, segítőkész szervíz. Elérhetőek mindig. Ha nem telefonon akkor e-mailben. Csak ajánlani tudom! 10/10es szolgáltatás. 1 hét alatt sikerült 2terméket megjavítaniuk, nem volt hetekig várakozás. 👌👌👍

László O.
László O. 8000 Székesfehérvár Online

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Az ipari elektronikai eszközök elektronikai hibák javítására szakosodott. Az iparban működő régi elektronikai eszközök javítását, beszerzését is vállaljuk.

 • Indesit mosógép szervíz

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

30000ft -ot fizettem a semmire egy másik helyen. Itt 5 p alatt megoldották a problémát. Nagyon segítőkészek és csak ajánlani tudom mindenkinek akinek fontos a hozzáértés és nem fizet a semmire hatalmas ősszegeket.... Így tovább 😊 Királyak vagytok😉

A megoldások embere vagyok. 12.500 Ft tartalmazza a kiszállást, a hibamegállapítást és az alkatrész nélküli szerelést. Kedvező árakkal és precízen dolgozunk! A tisztaságra ügyelünk!

 • Indesit mosógép szervíz

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Két hétig hozzá sem nyúltak a laptopomhoz, ha nem telefonálgatsz naponta ne várj semmit. A laptopom egyik hibáját ignorálták mivel szerintük nem volt hiba, de visszakapva ugyanúgy tapasztalható. Árajánlatra vártam egy hetet, mikor elvileg elküldték akkor sem kaptam meg, majd mikor telefonáltam arra rá 3 órára csak sikerült elküldeni. A netes szervizkövetés semmit nem ér, első héten az volt már írva hogy szerviz befejeződött. A szervizlapon azt kaptam vissza, hogy változtatás nélkül küldték vissza a laptopot, ami nem igaz. A futár sem jött az eszközömért, csak miután telefonon felkerestem őket másfél héttel az igényleadás után. Összességében szörnyű élmény volt.

Tisztelt Érdeklődő! Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Teljes körű telepítés. Több év garancia. Profi csapat. Gyors kivitelezés.

 • Indesit mosógép szervíz

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Szakértelem maximális, Kapcsolattartás kiváló, 110%-an meg voltam elégedve.👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő indesit mosógép szervíz közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Indesit mosógép szervíz: mennyi az ára Győrben?

Győrben az indesit mosógép szervíz átlagos díja 7200 - 13500 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós értékeléseket?

Győrben a futómű szerviz szolgáltatáshoz már 23 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosógép szerelőt Győrben?

Jelenleg 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FUTÓMŰ SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: futómű szerviz vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi mosógép szerelő?

A jó autószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: indesit mosógép szervíz?

A futómű szerviz és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas