Indukciós főzőlap munkalapba beépítés szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 14 háztartásigép szerelő közül! Korrekt indukciós főzőlap munkalapba beépítés árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Győrben környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 háztartásigép szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az indukciós főzőlap munkalapba beépítés Győrben?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb háztartásigép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Üdvözlöm! Elegáns, helytakarékos és még a vízmelegítési szokásait is megtanulja! Ismerje meg, milyen a kényelem, ha okos készülékek biztosítják! Érintőképernyővel. Helytakarékos felépítés. 7 évi garanciavállalás. Garantált kényelem. Modellek: Velis Evo, Velis Evo WiFi, Velis Evo Plus.

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kiszállás, már másnap eljött és megjavította a mosógépet. Azóta is teljesen jól működik. Köszönjük!

A megoldások embere vagyok. 12.500 Ft tartalmazza a kiszállást, a hibamegállapítást és az alkatrész nélküli szerelést. Kedvező árakkal és precízen dolgozunk! A tisztaságra ügyelünk!

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Két hétig hozzá sem nyúltak a laptopomhoz, ha nem telefonálgatsz naponta ne várj semmit. A laptopom egyik hibáját ignorálták mivel szerintük nem volt hiba, de visszakapva ugyanúgy tapasztalható. Árajánlatra vártam egy hetet, mikor elvileg elküldték akkor sem kaptam meg, majd mikor telefonáltam arra rá 3 órára csak sikerült elküldeni. A netes szervizkövetés semmit nem ér, első héten az volt már írva hogy szerviz befejeződött. A szervizlapon azt kaptam vissza, hogy változtatás nélkül küldték vissza a laptopot, ami nem igaz. A futár sem jött az eszközömért, csak miután telefonon felkerestem őket másfél héttel az igényleadás után. Összességében szörnyű élmény volt.

Tisztelt Érdeklődő! Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Teljes körű telepítés. Több év garancia. Profi csapat. Gyors kivitelezés.

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Szakértelem maximális, Kapcsolattartás kiváló, 110%-an meg voltam elégedve.👍

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. Országosan. Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható,korrekt,jó szakember,kedves kiszolgálás csak ajánlani tudom !

Kedves érdeklődő! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Kiszállási díj 0 Forint. Bennünk nem fog csalódni. Minőség és szakértelem. Klímatisztítás profiktól. Kiszállás 2 órán belül.

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A telefonom egy esős napon kicsúszott a kezemből sajnos egyenesen egy tócsába és bár pár másodpercen belül kikaptam a vízből a baj már megtörtént és szaladtam is hozzájuk. Gyors diagnosztika után jelezték, hogy kijelzőcsere szükséges, ami 1-2 órán belül meg is volt :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő indukciós főzőlap munkalapba beépítés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Indukciós főzőlap munkalapba beépítés: mennyibe kerül Győrben?

Győrben az indukciós főzőlap munkalapba beépítés átlagos ára 3600 - 6800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Háztartásigép Szerelők - hogyan válasszunk Győrben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Győrben?

Ebben a pillanatban 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HIBAKÓD KIOLVASÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy háztartásigép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: hibakód kiolvasás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi háztartásigép szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha háztartásigép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas