Iphone x akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 telefon szerelő közül! Korrekt iphone x akkumulátor csere árak — 4200-8000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Győrben környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 telefon szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone x akkumulátor csere Győrben?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

József, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Fő profilunk:, huawei akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, iphone 6 akkumulátor csere, iphone 6 akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon lcd kijelző javítás, samsung akkumulátor csere, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, iphone 6 akkumulátor csere

  • Iphone x akkumulátor csere

    4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyszerű technikus. Kicseréltem az iPhone 6s kijelzőjét és akkumulátorát. Mindezt minőségileg és gyorsan. A munka során kellemes hangulatú filmnézés jött létre, a mester amellett, hogy mindent megváltoztatott, megtisztította és kisimította a testet, nagyon elégedett maradt ezzel a mesterrel, mindenkinek ajánlom. :)

Üdvözlöm! Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 54,7%-a visszatérő ügyfél.

Fő profilunk:, iphone 5s akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, kijelző csere, törött telefon kijelző javítás, telefon akkumulátor csere

  • Iphone x akkumulátor csere

    5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A mesterember nagyszerű, mostantól csak hozzá fogok menni 100%-ban

Tisztelt Érdeklődő! Mobiltelefonok, számítógépek és egyéb elektronikai eszközök javítása számlaképesen, garanciával.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon üvegcsere, samsung telefon üvegcsere, samsung kijelző csere, xiaomi akkumulátor csere, telefon adatmentés

  • Iphone x akkumulátor csere

    6000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Minden tökéletes, gyorsan javítottam, minden lépés jelenthető volt. Nagyszerű fickó!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone x akkumulátor csere közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone x akkumulátor csere: mennyi az ára Győrben?

Győrben az iphone x akkumulátor csere átlagos ára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Győrben a fényezés nélküli horpadás javítás szolgáltatáshoz már 23 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Győrben?

Ebben a pillanatban 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYEZÉS NÉLKÜLI HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy járműfényező ezzel a feladattal bízható meg: fényezés nélküli horpadás javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy megbízható járműfényező pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: iphone x akkumulátor csere?

A fényezés nélküli horpadás javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy járműfényezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas