Klíma panel javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 16 klímaszerelő közül! Korrekt klíma panel javítás árak: 6400-12000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 klímaszerelő most online

Balazs

Balazs

Еrdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma panel javítás Győrben?

6400 - 12000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Üdvözlöm! 20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával! Cirkók, gázkazánok, állókazánok, konvektorok, vízmelegítők, gázbojlerek, gáztűzhelyek. Megbízható munka. Egész Budapesten. Korrekt árak.

 • Klíma panel javítás

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, gyors javítás

Üdvözlöm! Mosógépek Mosogatógépek Szárítógépek Villany tűzhelyek Sütők Főzőlapok Szervize

 • Klíma panel javítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Profi, gyors, korrekt!

Üdvözlöm a profilomon. Rövid határidővel. Garanciával. Előzetes árajánlat telefonon.

 • Klíma panel javítás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Az első telefonhívásomat követően 3 órán belül!! megjavította a mosógépem. Nagyon jó szakember. Eleve hozta az alkatrészeket, ami az elmondásom alapján esetleg kellhetett a gyors, precíz javításhoz.

Dániel, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Bennünk nem fog csalódni. Klímatisztítás profiktól. Minőség és szakértelem. Kiszállás 2 órán belül. Kiszállási díj 0 Forint.

 • Klíma panel javítás

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Meglepő gyorsaság. Kár, h nincs bankkártyas fizetés

Péter vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Szakembereink magasan képzett, kiváló műszerészek. Hosszú évtizedek alatt végzett munkájukkal sajátították el, a háztartási gépek profi szinten történő javítását. Mindegyikőjük szakszervizes múlttal rendelkezik, közöttük gyakorlati oktató tanár is dolgozik. Működésünk alatt sok szerviz, és szerelő után dolgoztunk már, és jelenleg is hívnak minket az ország különböző szervizeiből tanácsadás, és segítség nyújtása a javításokhoz megkereséssel. Alkatrész, és tartozék rendelésekről érdeklődjön kollégáinktól telefonon.

 • Klíma panel javítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

GYORSZ SZAKSZERŰ KISZOLGÁLÁS

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klíma panel javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma panel javítás: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a klíma panel javítás átlagos ára 6700 - 12600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Győrben a vezérműlánc csere szolgáltatáshoz már 16 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek klímaszerelőt Győrben?

Most 12 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRMŰLÁNC CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy klímaszerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: vezérműlánc csere vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó klímaszerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: klímaszerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A vezérműlánc csere és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas