Mosógép bekötése a lefolyóba szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 16 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése a lefolyóba árak — 6500-12200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Győrben környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 vízszerelő most online

Balazs

Balazs

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése a lefolyóba Győrben?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Üdv János vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. . Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. Display csere 1 óra alatt. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Mosógép bekötése a lefolyóba

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Kedves Szerelő! Hálásan köszönöm a gyors kiszállást, és a hibátlan , precíz munkát. És nem utolsó sorban a korrekt árazást.

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. A legismertebb tv típusokhoz. Távirányítók széles választéka. Régi típusokhoz is. Olcsó szállítás. Személyes átvétel.

 • Mosógép bekötése a lefolyóba

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

A legprofibbak! Kedvesség, ugyfelkozpontusag és tökéletes munka ez a három szó jellemzi az egész csapatot! Nagyon sokszor készítettek el meg rendelést és minden alkalommal tökéletes lett! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Üdv József vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk meg sütőjét. Hívjon minket és javíttassa meg elektromos vagy villanysütőjét a lehető leggyorsabban.

 • Mosógép bekötése a lefolyóba

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Megbizhato jo szerviz. A munkat kivaloan elvegeztek. Arban picit magas, de megfizetheto. Koszonet a jo munkaert.

Kedves érdeklődő! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Kiszállási díj 0 Forint. Bennünk nem fog csalódni. Minőség és szakértelem. Klímatisztítás profiktól. Kiszállás 2 órán belül.

 • Mosógép bekötése a lefolyóba

  3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A telefonom egy esős napon kicsúszott a kezemből sajnos egyenesen egy tócsába és bár pár másodpercen belül kikaptam a vízből a baj már megtörtént és szaladtam is hozzájuk. Gyors diagnosztika után jelezték, hogy kijelzőcsere szükséges, ami 1-2 órán belül meg is volt :)

Péter vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Szakembereink magasan képzett, kiváló műszerészek. Hosszú évtizedek alatt végzett munkájukkal sajátították el, a háztartási gépek profi szinten történő javítását. Mindegyikőjük szakszervizes múlttal rendelkezik, közöttük gyakorlati oktató tanár is dolgozik. Működésünk alatt sok szerviz, és szerelő után dolgoztunk már, és jelenleg is hívnak minket az ország különböző szervizeiből tanácsadás, és segítség nyújtása a javításokhoz megkereséssel. Alkatrész, és tartozék rendelésekről érdeklődjön kollégáinktól telefonon.

 • Mosógép bekötése a lefolyóba

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

GYORSZ SZAKSZERŰ KISZOLGÁLÁS

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése a lefolyóba közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése a lefolyóba: mennyi az ára Győrben?

Győrben a mosógép bekötése a lefolyóba átlagos ára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Vízszerelők - mi alapján választhatunk Győrben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek vízszerelőt Győrben?

Most 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MERCEDES AUTOMATA VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy vízszerelő?

Egy autószerelő ezzel a munkával bízható meg: mercedes automata váltó felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi vízszerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a mercedes automata váltó felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha vízszerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas