Mosógép javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 mosógép szerelő közül! Korrekt mosógép javítás árak: 5400-10200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Győrben környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 mosógép szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép javítás Győrben?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás. Segítség telefonon 0 Ft. Kiszállás 0 Ft. Profi szakszerviz. Fix áron.

 • Mosógép javítás

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, remek szolgáltató.

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Legyen szó DeLonghi, Jura, Krups, Philips vagy Saeco kávégépről. Mi megjavítjuk!

 • Mosógép javítás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajanlom Őket! Korrekt, kedves, gyors kiszolgalás!

Üdvözlöm a profilomon. Díjmentes állapotfelmérés. 10 éves tapasztalat. Szoftveres javítások. Akkumulátor csere. Töltés javítás. Szolgáltatások: Kijelző csere, Akkumulátor csere, Töltés javítás.

 • Mosógép javítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb szerelő! Amit Ő nem tud megjavítani, az tényleg elromlott. Mindig a megoldásra törekszik, és rendkívül rugalmas. Csak ajánlani tudom!

Csaba Pálfy
egy éve

András vagyok. Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, Élettartam- és árgaranciával. Akár 1 Órán Belül. Szerviz futár. Élettartam Garancia. Magas szakértelem. Minőségi Alkatrészek. Árgarancia.

 • Mosógép javítás

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Gondosan átnézte a mosógépet, a kisebb hiba lehetőségeket kiszűrte, majd megállapította a tényleges hibát. Megrendelte az alkatrészt, visszajött és meszerelte.

Kedves érdeklődő! TV javítás akár a helyszínen is. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény! Ingyenes kiszállás. Hétvégén is hívható. Nyugdíjas kedvezmény.

 • Mosógép javítás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Megbizható, kiválló munkát végez! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő mosógép javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép javítás: mennyi az ára Győrben?

Győrben a mosógép javítás átlagára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - mi alapján válasszunk Győrben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosógép szerelőt Győrben?

Ebben a pillanatban 14 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MOTORFELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok mosógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha erre van szükséged: motorfelújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a motorfelújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha mosógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas