Sony fényképezőgép javítás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt sony fényképezőgép javítás árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Győrben közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sony fényképezőgép javítás Győrben?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Objektívek és vakuk szervizelése

  • Sony fényképezőgép javítás

    3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük szépen! Ő - velem ellentétben - helyesen mérte fel a probléma természetét, és az eredeti megállapodásnál jóval kevesebbe került. Alig várom, hogy a jövőben is halljak róla. Köszönöm!

Kiss Gergely
egy éve

Szükség esetén feltétlenül szakszervízünkben végeztesse el a javítást, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és felesleges kiadásokat !

  • Sony fényképezőgép javítás

    6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kellemes és társaságkedvelő. A jelenlétemben szétszedte az objektívet, kicserélte a lencsevédő sapkát, de a rekeszmodul hibás volt. Új rekeszegységet nehéz találni, így a munka nem ért véget a végére. Nem kért pénzt, bár körülbelül egy órán át ásott.

Feco Kookaii
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő sony fényképezőgép javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok