Sony fényképezőgép javítás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt sony fényképezőgép javítás árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Győrben közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sony fényképezőgép javítás Győrben?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Objektívek és vakuk szervizelése

  • Sony fényképezőgép javítás

    3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük szépen! Ő - velem ellentétben - helyesen mérte fel a probléma természetét, és az eredeti megállapodásnál jóval kevesebbe került. Alig várom, hogy a jövőben is halljak róla. Köszönöm!

Szükség esetén feltétlenül szakszervízünkben végeztesse el a javítást, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és felesleges kiadásokat !

  • Sony fényképezőgép javítás

    6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kellemes és társaságkedvelő. A jelenlétemben szétszedte az objektívet, kicserélte a lencsevédő sapkát, de a rekeszmodul hibás volt. Új rekeszegységet nehéz találni, így a munka nem ért véget a végére. Nem kért pénzt, bár körülbelül egy órán át ásott.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő sony fényképezőgép javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sony fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a sony fényképezőgép javítás átlagos ára 6200 - 11600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján választhatunk Győrben?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Győrben?

Jelenleg 14 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált járműklíma-szerelőt keresned ha erre van szükséged: autóklíma tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a fényképezőgép szerelő?

Egy jó járműklíma-szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: sony fényképezőgép javítás?

Az Autóklíma tisztítás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy járműklíma-szerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas