Split klíma felszerelés szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 klímaszerelő közül! Korrekt split klíma felszerelés árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Győrben környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 klímaszerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Zoran

Zoran

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a split klíma felszerelés Győrben?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. Javítás új alkatrészekkel. Gyors kiszállás. Telefonos konzultáció.

 • Split klíma felszerelés

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan segítőkész hozzáállás!

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Legyen szó DeLonghi, Jura, Krups, Philips vagy Saeco kávégépről. Mi megjavítjuk!

 • Split klíma felszerelés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajanlom Őket! Korrekt, kedves, gyors kiszolgalás!

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. A legismertebb tv típusokhoz. Távirányítók széles választéka. Régi típusokhoz is. Olcsó szállítás. Személyes átvétel.

 • Split klíma felszerelés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

A legprofibbak! Kedvesség, ugyfelkozpontusag és tökéletes munka ez a három szó jellemzi az egész csapatot! Nagyon sokszor készítettek el meg rendelést és minden alkalommal tökéletes lett! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tisztelt megrendelők! Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Gyors kiszállás. 20 éves tapasztalat. MInden hívást felveszünk. Reális árak.

 • Split klíma felszerelés

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kifogástalan, gyors és korrekt munka. Segítőkész hozzáállast tapasztaltam az Asus laptopom billentyűzet cserével kapcsolatban

Tisztelt megrendelők! Brother, Singer, Bernina, Pfaff és egyéb márkás varró- és hímzőgép, kiegészítő rendelhető! Varrógépek háztartási célokra vagy ipari tevékenységekhez | Szaküzlet, tanácsadás, szerviz.

 • Split klíma felszerelés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kedves csapat😉

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő split klíma felszerelés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Split klíma felszerelés: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a split klíma felszerelés átlagára 7000 - 13100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles értékeléseket?

Győrben az ózonos autóklíma tisztítás szolgáltatáshoz már 25 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok klímaszerelőt Győrben?

Most 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÓZONOS AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy klímaszerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő munkával bízható meg bátran: ózonos autóklíma tisztítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy klímaszerelő segítségét?

Egy profi járműklíma-szerelő az ózonos autóklíma tisztítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha klímaszerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas