Zenit fényképezőgép javítás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt zenit fényképezőgép javítás árak — 5100-9600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Győrben közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

József

József

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zenit fényképezőgép javítás Győrben?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

  • Zenit fényképezőgép javítás

    4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Hozzáértő mesterember. A DSLR objektívem javítását nagyon gyorsan (kb. 20 perc alatt) elvégezték, és minden szükséges pótalkatrész rendelkezésre állt. Az ár a javítás során nem emelkedett (ellentétben más szakemberekkel). A technikus garanciát adott nekem.

Analóg fényképezőgépek javítása

  • Zenit fényképezőgép javítás

    6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon hálás vagyok neked. Fél évig nem tudtam megjavítani a fényképezőgépemet, nem tudtam rájönni, mi a baj. Csak 5 percbe telt, és kész. Mindenesetre, minden nagyon menő, is volt a legmenőbb fotókamera, lencsék, hanem a legtöbb 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍👍🏻

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő zenit fényképezőgép javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zenit fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a zenit fényképezőgép javítás átlagára 3900 - 7400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - hogyan választhatunk Győrben?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Győrben?

Ebben a pillanatban 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TOYOTA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: toyota szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a toyota szerviz mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha fényképezőgép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas