Hétvégi költöztetés: erre van szükséged Győrben és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 teherszállító közül! Korrekt hétvégi költöztetés árak: 2100-3900 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Győrben közelében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 teherszállító most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

József

József

Szállítás 0-24

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a hétvégi költöztetés Győrben?

2100 - 3900 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Üvegfólia, képernyő, frissítés! ITT minden is megtalálható! Írj üzenetet avagy hívj a megadott számon!

Amiket vállalok:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere

 • Hétvégi költöztetés

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Tetszett az ezermester, megpróbálta megoldani a problémát, és nem a nehezebb utat választotta. Dolgozott a lelkiismeretén.

Zoltán vagyok. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, képernyő csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, beázott iphone javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, törött telefon kijelző javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon kijelző csere, telefon képernyő javítás, iphone 11 akkumulátor csere

 • Hétvégi költöztetés

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Minden világos volt a kezdetektől fogva. A konkrét kérdésektől és a szoftverek ajánlásaitól kezdve a telefon ellenőrzéséig, az átlátható feltételekig, mielőtt a munka megkezdődött volna. A megbeszélt napon érkezett, és mindent rendben és gyorsan elvégzett. A telefon olyan jó, mintha új lenne. Hurrá!!! Köszönöm. Ajánlom!

A megoldások embere vagyok. iPhone, Samsung, Huawei és Xiaomi készülékek javítása, kijelzőcsere, olcsón, rövid határidővel, minőségi alkatrészekkel. Javítandó készülékedet akár futárral is beszállítjuk szervizünkbe.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

 • Hétvégi költöztetés

  6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Ki kellett cserélni a kijelzőt az iPhone 6 készülékemen. Az ár elfogadható, a képernyő minősége jó, a mikrofont és a hangszórót is megtisztította. Mindannyian ajánlják ezt az előadót.

Üdvözlöm! Ha a javítás után később bármi problémát észlelsz készülékeden, nyugodtan hozd vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.

Főbb szolgáltatásaink:, samsung telefon üvegcsere, alcatel kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, képernyő csere

 • Hétvégi költöztetés

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mielőtt adtam a munkát Őszinte volt az alkatrészek cseréjének lehetőségeiről és az árról.

Gábor P.
Gábor P. 5600 Békéscsaba Online

Üdv Gábor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Fő profilunk:, samsung kijelző csere, telefon pixelhiba javítás, kijelző javítás, képernyő csere, telefon adatmentés

Fő profilunk:, telefon újratelepítés, alcatel kijelző javítás, telefon kijelző javítás, asztali telefon javítás, törött telefon kijelző javítás

 • Hétvégi költöztetés

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Az iPhone 6s alaplapjának és home gombjának cseréje d...

Eltört? Berepedt? Nem ad képet? Kijelző javítás a legmodernebb technológia használatával.Apple, Samsung, Sony, Lg, Huawei, Xiaomi, Motorola érintő javítás!

Fő profilunk:, iphone 5s akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, kijelző csere, törött telefon kijelző javítás, telefon akkumulátor csere

 • Hétvégi költöztetés

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A képzett technikus gyorsan megjavította a kamerát, jó munkát végzett. Tudom ajánlani!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító hétvégi költöztetés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hétvégi költöztetés: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a hétvégi költöztetés átlagos díja 2100 - 3900 Ft. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Győrben a hétvégi költöztetés szolgáltatáshoz már 14 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Győrben?

Jelenleg 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÉTVÉGI KÖLTÖZTETÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy teherszállító?

Egy teherszállító a következő munkával kereshető meg: hétvégi költöztetés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi teherszállító segítségét?

Egy megbízható teherszállító a hétvégi költöztetés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha teherszállítót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas