Lázlap fuvarozás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Fuvarozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fuvarozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 fuvarozó közül! Korrekt lázlap fuvarozás árak: 2700-5100 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Győrben közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 fuvarozó most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lázlap fuvarozás Győrben?

2700 - 5100 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb fuvarozók Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fuvarozót!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Üvegfólia, képernyő, frissítés! ITT minden is megtalálható! Írj üzenetet avagy hívj a megadott számon!

Amiket vállalok:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere

 • Lázlap fuvarozás

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Tetszett az ezermester, megpróbálta megoldani a problémát, és nem a nehezebb utat választotta. Dolgozott a lelkiismeretén.

Zoltán vagyok. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, képernyő csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, beázott iphone javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, törött telefon kijelző javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon kijelző csere, telefon képernyő javítás, iphone 11 akkumulátor csere

 • Lázlap fuvarozás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Minden világos volt a kezdetektől fogva. A konkrét kérdésektől és a szoftverek ajánlásaitól kezdve a telefon ellenőrzéséig, az átlátható feltételekig, mielőtt a munka megkezdődött volna. A megbeszélt napon érkezett, és mindent rendben és gyorsan elvégzett. A telefon olyan jó, mintha új lenne. Hurrá!!! Köszönöm. Ajánlom!

A megoldások embere vagyok. iPhone, Samsung, Huawei és Xiaomi készülékek javítása, kijelzőcsere, olcsón, rövid határidővel, minőségi alkatrészekkel. Javítandó készülékedet akár futárral is beszállítjuk szervizünkbe.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

 • Lázlap fuvarozás

  6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Ki kellett cserélni a kijelzőt az iPhone 6 készülékemen. Az ár elfogadható, a képernyő minősége jó, a mikrofont és a hangszórót is megtisztította. Mindannyian ajánlják ezt az előadót.

Üdvözlöm! Ha a javítás után később bármi problémát észlelsz készülékeden, nyugodtan hozd vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.

Főbb szolgáltatásaink:, samsung telefon üvegcsere, alcatel kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, képernyő csere

 • Lázlap fuvarozás

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mielőtt adtam a munkát Őszinte volt az alkatrészek cseréjének lehetőségeiről és az árról.

Gábor P.
Gábor P. 5600 Békéscsaba Online

Üdv Gábor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Fő profilunk:, samsung kijelző csere, telefon pixelhiba javítás, kijelző javítás, képernyő csere, telefon adatmentés

Fő profilunk:, telefon újratelepítés, alcatel kijelző javítás, telefon kijelző javítás, asztali telefon javítás, törött telefon kijelző javítás

 • Lázlap fuvarozás

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Az iPhone 6s alaplapjának és home gombjának cseréje d...

Eltört? Berepedt? Nem ad képet? Kijelző javítás a legmodernebb technológia használatával.Apple, Samsung, Sony, Lg, Huawei, Xiaomi, Motorola érintő javítás!

Fő profilunk:, iphone 5s akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, kijelző csere, törött telefon kijelző javítás, telefon akkumulátor csere

 • Lázlap fuvarozás

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A képzett technikus gyorsan megjavította a kamerát, jó munkát végzett. Tudom ajánlani!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fuvarozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fuvarozó lázlap fuvarozás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lázlap fuvarozás: mennyi az ára Győrben?

Győrben a lázlap fuvarozás átlagára 2700 - 5100 Ft. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fuvarozók - hogyan választhatunk Győrben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fuvarozót Győrben?

Ebben a pillanatban 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÁZLAP FUVAROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk fuvarozót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható fuvarozót hívnod ha a következőre van szükséged: lázlap fuvarozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fuvarozó?

Egy jó fuvarozó részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha fuvarozót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas