Ingatlan fotózás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Fotóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotós szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 45 fotós közül! Korrekt ingatlan fotózás árak: 18800-35300 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Győrben környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 fotós most online

Szilvia A.

Szilvia A.

Kedvezményt adok

Judit V.

Judit V.

Tapasztalt vagyok

Noémi C.

Noémi C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az ingatlan fotózás Győrben?

18800 - 35300 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotósk Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotóst!

 • Ingatlan fotózás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Fél évvel ezelőtt fotózott Ferenc kislányom keresztelőjén. Azóta hetente nézegetem a képeket, nem lehet velük betelni! Azt hiszem ettől nagyobb ajándék nincs amit valaki adhatna, hogy így örökíti meg fontos pillanatainkat. Vendégeink közül, kivétel nélkül mindenki nagyon megkedvelte, csak a fotóit várták az esemény után. Nagy örömet okozott mindannyiunknak. Képein mindenki megszépül :-) Elvárásomat messze fölülmúlta. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Romitza
2 éve

 • Ingatlan fotózás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

In jeder Hinsicht zu empfehlen: rasche Terminvergabe, sehr freundliche Kommunikation, optimale Vorbereitung auf das Foto-Shooting und angenehme Atmosphäre beim Shooting selbst. Die Aufnahmen sind wunderschön geworden und standen sehr schnell zum Aussuchen und dann zum Download bereit. Auch die Preise sind vernünftig, und Mat hat uns sogar noch ein paar Fotos dazu geschenkt. Vielen Dank, Mat!

Timea
2 éve

 • Ingatlan fotózás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

📷 gyors, szuper!

Monika
2 éve

 • Ingatlan fotózás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyorsak, pontosak, precízek és központban vannak. :)

János
2 éve

 • Ingatlan fotózás

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Cena a kvalita. Super

Melinda
2 éve

 • Ingatlan fotózás

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

NADINE este o persoana minunata care te face sa te simți superb. Sedinta foto cu ea a fost foarte placuta,profi si toată perioada petrecuta în studio a fost extraordinar😍😍😍

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotós ingatlan fotózás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kovácsoltvas kapu készítés: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a kovácsoltvas kapu készítés átlagos díja 13600 - 25500 Ft/m. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján választhatunk Győrben?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Győrben?

Jelenleg 45 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KOVÁCSOLTVAS KAPU KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakatos?

Egy lakatos a következő munkával kereshető meg: kovácsoltvas kapu készítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakatos?

A jó lakatos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha lakatost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas