Nébih bevallás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 43 adótanácsadó közül! Korrekt nébih bevallás árak: 5000-9300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Győrben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 adótanácsadó most online

Károly K.

Károly K.

Tudok segíteni.

György U.

György U.

Közeli megoldás.

Kinga D.

Kinga D.

Érdekel.

Mennyibe kerül a nébih bevallás Győrben?

5000 - 9300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Családi vállalkozás. A könyvelés megoszlik Budapest és Pest megye területére. Ezen kívül 1 fő foglalkozik pénzügyi tanácsadással, hitelfelvétel teljes lebonyolításával akár magánszemélyeknek is. Számlákért elmegyünk, ha igény van rá. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, NAV előtti képviselet, jogszabályok folyamatos követése, hitel ügyíntézés, pénzügyi tanácsadás

 • Nébih bevallás

  7300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

gyors, korrekt segítség, segítőkész hozzáállás

Bettina
2 éve

Könyvelési szolgáltatások, Rugalmas könyvelés Kövesse a törvény- és jogszabály-változásokat! Könyvelési és számviteli tanácsadás.

 • Nébih bevallás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Profik, kedvesek, segítőkészek. Csak ajánlani tudom őket!

Zoltán
2 éve

Könyvvizsgálat, szaktanácsadás, gazdasági elemzések, könyvelés, szabályzatkészítés, átvilágítás

 • Nébih bevallás

  7100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Tisztességes, gyors, empatikus. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Izidor
2 éve

Közgazdász+regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel, több mint 15 év szakmai tapasztalattal vállaljuk gazdasági társaságok teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, továbbá pályázati projektmenedzsment biztosítását. Távkönyvelést, illetve igény esetén a helyszínen történő könyvelést is vállalunk. Számos könyvelő, illetve ERP rendszer használatában rendelkezünk gyakorlattal ( SAP/R3, SAP Business One, Kontirnet, Forintsoft, Pénzszám stb).

 • Nébih bevallás

  6800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm a sok segítséget!

Tunde
2 éve

Mellékállasban könyvelési, adminisztrációs munkát vállalnék.

 • Nébih bevallás

  7100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Határozottan ajánlom! Profi szakértők és mindenben előre látóan gondolnak a helyedben is, ha esetleg elfelejtettél valamit vagy nem tudsz ök mindig tudják a választ és "updatelve" vannak. A könyvelő iroda csapata magas színvonalú hozzáállása nehezen lehet túlszárnyalni.

Gyula
2 éve

A társaság tagja és ügyvezetőjeként huszonéve foglalkozom könyveléssel. Képesítéseim: közgazdász, okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó, regisztrált mérlegképes könyvelő (vállalkozási szak). Hitvallásom, hogy a kisvállalkozások is megérdemlik a minőségi szolgáltatást. Társaságunk online kapcsolattartással is várja ügyfeleit az ország teljes területéről. A Könyvelők.hu felületen konkrét árajánlatot nem adunk, erre a kapcsolatfelvételt követően a megszerzett információk alapján van érdemi lehetőség. Adószámos magánszemélyek, egyéni vállalkozók, mikro- és kisvállalkozások, egyesületek, alapítványok teljes körű könyvelési, adózási teendőit biztosítjuk a mindenkor hatályos jogszabályi környezet előírásainak megfelelően. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Kulcsár Erzsébet36303056887 SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, beszámolók, bevallások elkészítése: - adószámos magánszemélyek - egyéni vállalkozók - betéti társaságok, kft.-k - alapítványok, egyesületek részére Továbbá vállaljuk az alábbi tevékenységek elvégzését (külön szerződéssel): -üzletviteli, gazdasági, ügyviteli tanácsadás - gazdasági elemzések, üzleti tervek, pályázatok készítése, koordinálása - adóhatóság előtti képviselet, adóhatósági ellenőrzések menedzselése - átalakulási vagyonmérlegek, tevékenységet záró beszámolók és bevallások elkészítése -TÁVMUNKÁBAN IS DOLGOZUNK. ÚJ !!!!!!! Kötelező számviteli szabályzatok elkészítése akár visszamenőlegesen 2014-ig.

 • Nébih bevallás

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek voltak, pozitívak a tapasztalataim.

Ödön
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó nébih bevallás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha beépítés: mennyibe kerül Győrben?

Győrben az ikea konyha beépítés átlagos ára 8400 - 15800 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Győrben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Győrben?

Jelenleg 43 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával kereshető meg: ikea konyha beépítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: ikea konyha beépítés?

Az Ikea konyha beépítés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas