Kormánymű felújítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 14 autószerelő közül! Korrekt kormánymű felújítás árak: 7500-14100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 autószerelő most online

Peter

Peter

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kormánymű felújítás Kaposváron?

7500 - 14100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Akár -20 Fokos Külső Hőmérséklet Mellett is Hatékonyan Fűthet, Kérjen Ajánlatot Most!

 • Kormánymű felújítás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Szépen dolgoztak, korrekt volt az ügyintézés. Összességében nagyon szimpatikus cég. Visszatérünk még hozzájuk, bár remélem nem törött autóval. :) Köszönöm a javítást!

Teljeskörű felújítás 1 év garanciával - futárunk házhoz megy, kérjen ajánlatot. Motorfelújítás összes fázisát el tudjuk végezni, rövid javítási határidővel. Alkatrészek nagyker áron. Szolgáltatások: Rövid javítási határidő, 1 év garancia, Minőségi alkatrészek.

 • Kormánymű felújítás

  2500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

3 óránkba telt egy eredetiség vizsgálat, ami azért szokatlanul sok, de előzetesen időpontot kérni nem kellett. Az ügyféltájékoztatást nem érzékeltük elegendőnek - minden bizonnyal a hosszú várakozás miatt is. Jól esett volna, ha egy automatából kávét, üdítőt, vagy valamit vehettünk volna, de ezen lehetőség egy privát felirattal rendelkező ajtó mögött volt, melyet mi tiszteletben is tartottunk. Kártyával nem tudtam fizetni, s nem is lett egyéb, nem készpénzes fizetési mód ajánlva (QR kódos, azonnali utalás, stb)

Magyarország autódiagnosztikai webshopja: Felhasználóbarát eszközök, szakértői tanácsadás. Találja meg az Önnek megfelelő olvasót és rendeljen most akciósan, amíg a...

 • Kormánymű felújítás

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A mai napon a Gogol utcában parkolás közben leállt az autóm motorja és nem tudtam újra indítani. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy 100 méterre tőlem megláttam a MAGYAR Fék és Gumiszerviz reklámfeliratai. Nem reméltem gyors megoldást, de úgy éreztem nincs mit veszíteni, bemegyek és kérek tanácsot. Szó szót követett és már csak azt hallottam, hogy Nézzük meg együtt mi lehet a gond. és már indultunk is a kocsimhoz. Pár perc nézelődés után, valahová benyúlt és azt kérte indítsak rá és meglepetésemre egyből indult. Kérdeztem mivel tartozom, azt a választ kaptam, hogy semmivel. Pedig manapság már az is csoda, hogy egyáltalán azonnal segíteni próbáltak... Ez egy igazán segítőkész szerviz, minden kedves ismerősömnek csak ajánlani tudom, pedig láttam, hogy tele vannak munkával.

Szélvédő szerviz. Casco biztosítással a szélvédő javítása ingyenes! Szélvédő csere, javítás az ország egész területén, szakértő kollégáink segítségével! Mobilszerviz a helyszínen.

 • Kormánymű felújítás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Korrektek érdemes őket felkeresni.

Bízza ránk autója Hibakód Kiolvasását! Megbízható munka, Professzionális berendezéssel. Magas színvonalú, komplex szolgáltatások egy helyen | Alfa Radiál Plusz Kft. Kedvező árak.

 • Kormánymű felújítás

  3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Évek óta ide hordom a Renault Lagunámat és már a feleségem Twingoját is. Rövid határidővel, megbízhatóan dolgoznak. Csak ajánlani tudom!

Móni K.
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő kormánymű felújítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kormánymű felújítás: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a kormánymű felújítás átlagos ára 8600 - 16100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Kaposváron a kormánymű felújítás szolgáltatáshoz már 14 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek autószerelőt Kaposváron?

Jelenleg 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KORMÁNYMŰ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy autószerelő?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod ha erre van szükséged: kormánymű felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi autószerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a kormánymű felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: autószerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A kormánymű felújítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas