Mercedes szerviz szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 autószerelő közül! Korrekt mercedes szerviz árak: 18300-34400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 autószerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mercedes szerviz Kaposváron?

18300 - 34400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Az Ön igényeihez igazodva építjük ki ingatlanában a vagyonvédelmi rendszert. Most 10 havi kamatmentes részletfizetéssel kínáljuk, Azonnali reagálás 0-24h. Kiérkezés: max. 15 perc.

 • Mercedes szerviz

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, megbízható csapat.

Skytec
2 éve

Teljeskörű felújítás 1 év garanciával - futárunk házhoz megy, kérjen ajánlatot. Motorfelújítás összes fázisát el tudjuk végezni, rövid javítási határidővel. Alkatrészek nagyker áron. Szolgáltatások: Rövid javítási határidő, 1 év garancia, Minőségi alkatrészek.

 • Mercedes szerviz

  2500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

3 óránkba telt egy eredetiség vizsgálat, ami azért szokatlanul sok, de előzetesen időpontot kérni nem kellett. Az ügyféltájékoztatást nem érzékeltük elegendőnek - minden bizonnyal a hosszú várakozás miatt is. Jól esett volna, ha egy automatából kávét, üdítőt, vagy valamit vehettünk volna, de ezen lehetőség egy privát felirattal rendelkező ajtó mögött volt, melyet mi tiszteletben is tartottunk. Kártyával nem tudtam fizetni, s nem is lett egyéb, nem készpénzes fizetési mód ajánlva (QR kódos, azonnali utalás, stb)

Olcsó kipufogó dobok · Suzuki kipufogók · Volkswagen kipufogók · Honda kipufogók

 • Mercedes szerviz

  1900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Törött Renault scenikemet, magas szinten kiváló minőségben csinálták meg. Segitő készek, nagyon magas szintü a szakmai tapasztalatuk. Csakis ajánlani tudom. Köszönöm a munkát a szervíz dolgozóinak.

Autóklíma töltés R134a illetve r1234yf klímagáz. Minden évszakban igen fontos a jól működő klímaberendezés. Szolgáltatások: Klímarendszer javítás, Klíma karbantartás, Klíma fertőtlenítés, Ózonos tisztítás, Nyomáspróba.

 • Mercedes szerviz

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Mindenki kedves, segítőkész és alapos.

Szerezzen Fék Csere. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Fedezzen fel Fék Csere. Eredmények több forrásból. A teljes áttekintés. Hírek, tények és egyebek.

 • Mercedes szerviz

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Szuper csapat, mindent megoldanak! Kedves kiszolgálás, gyors pontos munkavégzés! És nwgyon jó szerelők! Csak ide hordjuk a kocsinkat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő mercedes szerviz közben Kaposváron

Kérdések és válaszok