Ajtófélfa burkolás Kaposvár területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtófélfa burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Kaposváron 29 szakember áll rendelkezésre ajtófélfa burkoláshoz. Válassza a legjobbat és hozza ki a legtöbbet otthonából! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Kaposváron környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 ajtófélfa burkoló most online

Attila

Attila

A környéken vagyok.

Lórant

Lórant

Ingyenes kiszállás.

Zoltan

Zoltan

Érdekel.

Mennyibe kerül az ajtófélfa burkolás Kaposváron?

6600 - 12300 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtófélfa burkolóok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtófélfa burkolót!

Gealan, Veka, Kömmerling műanyag ablakok az egyszerűtől a luxuskivitelig. Válassza ki az Ön számára ideális megoldást. Havonta változó akciókkal várjuk! Műanyag, Fa nyílászárók.

 • Ajtófélfa burkolás

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Előzékeny, udvarias személyzet. Magas szaktudásról tettek tanúságot! Kitűnő csapat!

Bejárati és beltéri ajtók beépítése, cseréje. Gyors kivitelezés, kiváló minőségben. Fa, fém, és műanyag bejárati, beltéri és erkélyajtók gyártása és beépítése. CSOK támogatással is. Ingyenes árajánlattal. Folyamatos akciókkal. Szolgáltatások: Folyamatos akciók, Gyártás.

 • Ajtófélfa burkolás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szinte semmi nincs raktáron a szabvány méretekből. Így bárki tud boltot nyitni :-). 6-8 hét mire megjön!!!!

Tömör fa nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Kültéri nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Tavalyi és Akciós áron. Akció néhány napig tart. Szabványos ajtó raktárról. Dekor tele ajtó raktárról.

 • Ajtófélfa burkolás

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A dolgozók nagyon segítőkészek és tájékozotak a legujab dolgokkal kapcsolatban is

Zárszerelés Helyi Mesterektől, Kedvező áron, Hétvégén és Ünnepnapokon is. Gyors Ingyen Kiszállás, Hívjon Most. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Ajtófélfa burkolás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Senkinek sem ajánlom. Beépítés után 1 hónappal szétnyílt az általuk úgy dicsért drágább ajtónak a kerete, 5 év amiből 1 év teljeskörü garanciát igérnek, de amikor érvényesíteni akarja az ember a szerződésben leírt jogait, akkor egy abszolút megalázó hangvételű sablom emaillal megpróbálják lerázni. Ha nem adod fel és tovább hívod őket akkor pedig közlik, hogy beépítéskor átvettem, így rájuk nem vonatkozik a garancia. Ez érdekes, azért megkérdezek egy ügyvédet is még erről. Ugyhogy emberek csak óvatosan!

Termékeinkkel prémium megjelenés, biztonságos ház és kisebb fűtásszámla. Ne engedje ki a meleg levegőt a házból az utcára! Az új nyílászáró csökkenti a fűtés árát.

 • Ajtófélfa burkolás

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt kiszolgálás. Gyors,precíz beépítés. Ajánlom az üzlete!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtófélfa burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtófélfa burkolás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtófélfa burkolás: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron az ajtófélfa burkolás átlagára 5000 - 9500 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Kaposváron?

Jelenleg 24 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓFÉLFA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok ajtószerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált ajtószerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: ajtófélfa burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy ajtószerelő segítségét?

Egy jó ajtószerelő az ajtófélfa burkolás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor ajtószerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas