Antik bútor restaurálás Kaposvár területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Antikbútor Restaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj antik bútorrestaurátor szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatodat és válogass költségmentes árajánlatokból! Kaposvár és környéke kiváló minőségű antik bútor restaurálással foglalkozó szakembereket kínál. Válaszd ki a legjobbat a listából! Kérj ajánlatot még ma!

5 antik bútorrestaurátor most online

Marius

Marius

Ma is elvállalom.

Zsolt

Zsolt

A környéken vagyok.

Kalman

Kalman

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az antik bútor restaurálás Kaposváron?

34400 - 64500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb antik bútorrestaurátorok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező antik bútorrestaurátort!

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal! Egyedi bútorkészítés méretre - konyhabútor - fürdőszobabútor - előszobabútor. 23 év tapasztalat. Garantált minőség. 2 év garancia. Ingyenes tanácsadás. Ingyenes felmérés.

 • Antik bútor restaurálás

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon nagy kínálattal és hatalmas kínálattal rendelkező lapszabászat. Hatalmas kiegészítő választék, korrekt kiszolgálás.

Bútoráruházak lapraszerelt bútorait kompletten összeszereljük, szerelvényezzük. Nincs kiszállási díj. Rugalmasság. Hullladék elszállítás. Tisztán dolgozunk.

 • Antik bútor restaurálás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Jó volt együtt dolgozni, köszönöm az ötleteket, és a kivitelezést is.

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom. Minőségi munka, minőségi anyagokkal.

 • Antik bútor restaurálás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ismerőseim ajánlották Hemingwayt, hogy mindent felpakolnak, amit csak kell. Náluk a páncelszekrényt vittek. Nálam is rendben volt minden, időben jöttek. Tiszta autóval, rendezetten pakoltak, látszott a rutin, hogy nem ma kezdték a költöztetést.

IKEA bútor összeszerelés garanciával. Tökéletesen összeszerelt szeretne? Hívjon minket! Rövid határidő, kedvező szerelési díj, barátságos szakemberek, pontos és precíz munka. OBI bútor összeszerelés.

 • Antik bútor restaurálás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Elfelejtik az idöpontot, amit lebeszéltünk. Megegyeztünk egy fix árban, ami minden ok nélkül meg akartak emelni, amikor a kanapé megérkezett. Ráadásul még próbálnak viccelni is, hogy nem tudnak visszaadni és amikor elindulok velük, hogy egy boltban felváltjuk az összeget, közlik, hogy csak szivattak. A kanapém ráadásul össze lett kenve gépzsírral. Teljesen megbizhatatlanok. Nem ajánlom öket.

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. 12 hónap garancia minden összeszerelésre. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Antik bútor restaurálás

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nem jöttek el a megbeszélt, leegyeztetett időpontra (05.15. reggel 8 óra), telefonon nem volt elérhető akkor reggel 8-9 óra között (tovább nem vártam ...), hiába hívogattam. Azóta sem hívtak vissza, nem kértek elnézést. Számomra megbízhatatlan szolgáltató.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj antik bútorrestaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antikbútor restaurátor antik bútor restaurálás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik bútor restaurálás: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron az antik bútor restaurálás átlagára 28200 - 52800 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Antikbútor Restaurátorok - hogyan választhatunk Kaposváron?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok antikbútor restaurátort Kaposváron?

Jelenleg 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ANTIK BÚTOR RESTAURÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk antikbútor restaurátort?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált antikbútor restaurátort megbíznod ha erre van szükséged: antik bútor restaurálás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy antikbútor restaurátor?

Egy megbízható antikbútor restaurátor részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha antikbútor restaurátort hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas