Beépített wc tartály javítása Kaposváron tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak: 6600-12500 Ft/db, attól függően, hogy milyen típusú tartályról van szó. Fedezd fel Kaposvár legjobb szakembereit most! A Qjob-on könnyen találsz szakembert a beépített wc tartály javításához. Csak oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlattal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És mindez DÍJMENTESEN! Ne hagyd, hogy a beépített wc tartály problémája bosszúságot okozzon. Válassz minket, és bízd ránk a javítást!

6 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

Aurél

Aurél

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

9800 - 18300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Kaposváron!

Elromlott, nem javítható? Cseréltesse le most új gáz konvektorát szereléssel együtt. Kérdése van, hívjon most!

  • Beépített wc tartály javítása

    3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Kelemen
2 éve

Cégünk 18 év gyűjtőkémény kivitelezői tapasztalataival áll készen igényeinek kielégítésére. Gyűjtőkémények átalakítása energiatakarékos kondenzációs kazánhoz KREA K2+ rendszerrel. Termofor Gyűjtőkémények. KREA K2+ rendszer. Egyedi kémények.

  • Beépített wc tartály javítása

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, gyors, precíz munka. Csak ajánlani tudom!

Ödön
2 éve

Fali- turbós, kéményes kazán javítás és karbantartás, kondenzációs kazán csere. Gázszerelés Budapesten és környékén, kazán beszerelés garanciával. Ingyenes felméréssel. Maszkban és kesztyűben. Szolgáltatások: Cirkó karbantartás, Kazán szerelés.

  • Beépített wc tartály javítása

    4600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Hatalmas tapasztalattal hárította el a hibát, azaz tisztította ki és üzemelte be a Junkers gyártmányú gázbojlert, amelyet a többi szerelő nem vállalt.

István
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a beépített wc tartály javítását mutatványos szakemberünkkel, és percek alatt kapj meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítása közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen gyakran kell javítani a beépített wc tartályokat?

A beépített wc tartályokat általában évente egyszer javítani kell, azonban ez függ az adott termék típusától és használati intenzitásától is. A Geberit Duofix Sigma tartály például átlagosan 10 éves élettartammal rendelkezik, és javítása általában 20-30 euróba kerül. Fontos azonban rendszeresen karbantartani a tartályt, és azonnal javítani a problémákat, hogy elkerüljük a nagyobb károkat és költségeket.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú tömítésre van szükség a beépített wc tartályhoz?

A beépített wc tartályhoz leggyakrabban használt tömítés típusa a szilikon tömítés, melynek ára általában 500-1000 forint között mozog. Azonban fontos megjegyezni, hogy a tömítés típusa függ a wc tartály típusától is, így érdemes a pontos típusszám alapján választani. Ajánlott szakemberrel konzultálni a megfelelő tömítés kiválasztása előtt.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen alkatrészeket tartalmaz a wc tartály javítókészlet?

A wc tartály javítókészlet általában tartalmazza a tömítéseket, a leeresztő szelepet és a vízszint-szabályzót. Árak változóak, de általában 2000-5000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy működik a beépített wc tartály töltő szelepje?

A beépített wc tartály töltő szelepe a tartály alján található, és automatikusan feltölti a tartályt, amikor a vízszint lecsökken. A legtöbb szelep beállításokkal rendelkezik a vízszint szabályozásához, és általában 2000-5000 forintba kerülnek. Azonban, ha a szelep nem működik megfelelően, akkor javításra vagy cserére lehet szükség, ami további költségeket jelenthet.

Olvas