Betonfúrás Kaposváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj betonfúró szakembert?

Ne menj tovább, a legmegbízhatóbb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot, és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kaposvárban betonfúrást keresel? Válassz a 34 szakemberünk közül, és hívj minket! Profi szolgáltatás és megfizethető árak várhatóak! Ha első alkalommal használod a Qjob-ot, és nem tudod, hol kezdd, oszd meg velünk a problémádat, és a Kaposvár környékén található szakembereink máris elküldik ajánlataikat, hogy minél hamarabb megoldhassák a feladatodat! Válogasd össze a szakemberek profilját, olvasd el a véleményeket, és kérj további információkat, mielőtt döntesz! Válaszd a legjobbat a listáról! KÖLTSÉGMENTESEN!

5 betonfúró most online

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

Attila

Attila

A környéken vagyok.

Szilveszter

Szilveszter

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a betonfúrás Kaposváron?

27800 - 52100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező betonfúrót!

Edzett üvegek széles választékával vállalom egyedi igények teljesítését az Ön számára is. Otthonában, irodájában, kül és beltéren egyaránt. Rövid határidő pontos munka korrekt ár. egyedi zuhanykabin. üvegkorlát üvegajtó. konyha üveghátfal.

 • Betonfúrás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Doolgozott nálam és tökéletes munkát végzett! Ajálom mindenkinek!

Fa, műanyag és alumínium redőnyök. Tekintse meg kedvezményes redőny árainkat. Fa és műanyag redőnyök olcsón. Tekintse meg kedvezményes redőny árainkat. Kedvező ár.

 • Betonfúrás

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, minőségi és az elvárásokat is felülmúló munkát végeztek. Korrekt számlázás. Szívesen ajánlom mindenkinek.

Nincsenek további költségek, apró betűs részek. Számlával, garanciával! Hívjon, és megtaláljuk a közös nevezőt.

 • Betonfúrás

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Pontosan érkezett, telefonon mindig elérhető volt. Nagyon szép munkát végzett, köszönjük!

Tükör készítése irodáknak, üzleteknek, fitnesz termeknek és egyéb speciális igényeknek is! Cégünk 1973 –ban kezdte működését, 3 generáció óta foglalkozik Budaörsön üvegezéssel.

 • Betonfúrás

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nem ajánlom. (csak a ceruza fog vastagon)

Egyedi üvegajtó, tolóajtó, korlát, konyhai dekorüveg, akár 10 nap alatt. Tetszőleges méretű üvegek, bármilyen színben, akár nyomtatott képpel a felületén. Üvegajtó személyre szabva. Dekorüveg 9000 színben. Egyedi zuhanykabinok.

 • Betonfúrás

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Konyhapult felújításra kerestem szakembert. Rendkívül korrekt, gyors asztalos, csak ajánlani tudom. Én biztosan őt hívom legközelebb is. Kiszerelést és beszerelést is szakszerűen végezte a legkisebb hanggal és kosszal.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj betonfúró szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester betonfúrás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betonfúrás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a betonfúrás átlagos díja 23400 - 43800 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan válasszunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ezermestert Kaposváron?

Jelenleg 26 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BETONFÚRÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ezermester?

Egy ezermester a következő feladattal kereshető meg: betonfúrás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ezermester?

Egy megbízható ezermester pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor ezermestert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas