Burkolás Kaposváron gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Szakemberek Burkolás területén Kaposváron. Válasszon 33 elérhető szakembert. Garantált minőség és elégedettség. Kérjen árajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Kaposváron környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 burkoló most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a burkolás Kaposváron?

5000 - 9500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb burkolók Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Bármilyen egyedi megoldással, 12 hónap garanciával. Teljes körű tervezés és kivitelezés. Elektromos automata garázskapuk! Szekcionált garázskapuk ! Billenő garázskapuk! Megbízható szakemberek. 24 hónap garancia. Díjtalan árajánlat.

 • Burkolás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias ügyfélbarát kiszolgálás

Villámcsapás, rugótörés, drótkötélszakadás stb. a legtöbb sérülés javítható. Hívjon most! Hívását követően rövid határidővel, garanciával javítjuk vagy karbantartjuk kapuját. Áremelkedés előtti akciók. Bármilyen típusú szettek. Egyedi akció, kedvezmény.

 • Burkolás

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Sok fajta kerítés, jó áron.

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi...

 • Burkolás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben volt

Kerítések, egy és kétszárnyú nyíló, toló, és úszó kapuk, készítését vállaljuk. Csapatunk gyorsan, rugalmasan, és rövid határidővel dolgozik. Látogasson el oldalunkra! Úszókapuk.

 • Burkolás

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jól szervezettek, vettem az árukészletükhöz mérten viszonylag kevés lécet. padnak, teraszra. Természetesen a mérést elrontottam és kevés lett, ezért vissza kellett mennem. Elmondtam még kellene 3-4 szál + párnafa, csavar stb.... Mondták ott van válasszam ki és ingyen elvihetem. Nagyon meglepődtem. Minőség kiváló, felrakása egyszerű. Biztos még megyek vissza hozzájuk mert vannak ötletek hova fogok még tenni ilyesmit.

Ajándék Wifi Kaunyitóval.Úszókapu, Tolókapu automatizálása, Távirányítók feltanítása. Infrasorompó javítás, Mobiltelefonos kapunyitás Garanciával.

 • Burkolás

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Lacival könnyű a kommunikáció, hozzáértő szakember, ár-érték arànyban - időben tekintve a munkáját teljesen megvagyok elégedve! Vaskaput alakított át, automatizált tolókapus szerkezetté.Ügyel a minőségre, az anyagokat/gépet is ő szerezte be és még a villanyosmunkához is ajánlott megbízható szakembert! Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester burkolás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a burkolás átlagos ára 3700 - 6900 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - mi alapján válasszunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ezermestert Kaposváron?

Most 27 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek ezermestert?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható ezermestert megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi ezermester segítségét?

Egy jó ezermester a burkolás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: burkolás?

A burkolás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy ezermestert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas