Csap szerelés Kaposváron tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Csap szerelés? Válassz a legjobb szakembereink közül Kaposváron! 40 vízvezeték szerelőnk valós árajánlatokkal és véleményekkel áll rendelkezésedre, 4900-9200 Ft/db áron. Azonnal felkeresünk árajánlatokkal, hogy rögvest megoldhassuk a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az egész folyamat DÍJMENTES! A Qjob-on keresd a legjobbat! Az árak az intervallumoktól függenek, például a munka nehézségétől.

6 szakember, aki végzi a csaptelep szerelését most online

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Péter

Péter

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csaptelep szerelését Kaposváron!

Épületgépészeti és fűtéstechnikai termékek széles kínálatával és kedvező árakkal várjuk.

  • Csap szerelés

    5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt kiszolgálás, sok minden van.

János
2 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű ügyintézés. Tudjon...

  • Csap szerelés

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos nem vettem igénybe a vállakozás szolgáltatását, mert nem jöttek ki. A férjem szeptember elején hívta őket, hogy a fűtési szezon előtt szeretnénk átnézetni a kazánt. Azt mondták 2 hetet is igénybe vehet mire kijön egy szerelő. A mai napig nem történt meg. Szeptember végén felhívtam, hogy érdeklődjek és azt az információt kaptam, ki van adva szerelőnek, csak máshol nagyobb problémák vannak, azok élveznek prioritást. Ez egyértelmű is. Viszont azóta semmi hírt nem kaptam és mivel egy 15 hónapos gyerekem van, így fűtenem kell, de ha nem lenne gyerkőc is bekapcsolnám. Sajnálom, hogy negatív véleményt kellett írnom. Bízom benne, hogy legközelebb, ha úgy alakul, pozitív tapasztalatot írhatok.

Gábor
2 éve

Kéménybélelés ha korszerűsíteni kívánja fűtési rendszerét, vagy lecserélné gázkészülékét. Ingyenes felmérés. 24 órán belül árajánlat. Szolgáltatások: Kéménybélelés, Kondenzációs kémény, Kandalló kiépítés.

  • Csap szerelés

    3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek, segítőkészek és jó árakat is kaptam!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj csaptelep-szerelőt! Rendeld meg szolgáltatásunkat, és néhány percen belül ellenőrzött helyi szakemberek ajánlatai érkeznek. Az egész ingyenes és kötelezettségmentes - próbáld ki most!

Egy szakember, aki végzi a csaptelep szerelését, csap szerelés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik zuhanyfej a leginkább energiatakarékos?

A leginkább energiatakarékos zuhanyfej a Neoperl PCA Perlator 1.5 GPM, amely általában 3500-4500 forintba kerül Magyarországon. Ez a zuhanyfej akár 30%-kal is csökkentheti a vízfelhasználást anélkül, hogy csökkentené a zuhanyzás élvezetét.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy lehet megszüntetni a zuhanyzó vízkő lerakódását?

A leghatékonyabb módszer a zuhanyzó vízkő lerakódásának megszüntetésére az, hogy használsz egy jó minőségű vízkőoldót, mint például a Cillit Bang vízkőoldó spray, ami kb. 1500-2000 forintba kerül. Könnyen használható, és eredményesen eltávolítja a lerakódásokat. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a megelőzés mindig a legjobb megoldás: hetente legalább egyszer tisztítsd meg a zuhanyzó falát és csaptelepét, és így elkerülheted a lerakódások kialakulását.

Olvas

Népszerű kérdés

Ki tudja elvégezni a mosdócsere munkáját?

A mosdócsere munkáját a szakember végzi, aki tapasztalt a lakossági vízvezeték szerelésben. Az árak függnek a munka bonyolultságától és az alkalmazott anyagoktól, általában pedig 15 000-35 000 forint között mozognak. Ajánlott keresni tapasztalt vízvezeték szerelőt, aki precíz és megbízható munkát végez el.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: fali vagy szabadon álló fürdőkád?

Az ideális választás a fürdőkáddal kapcsolatban a személyes preferenciáktól függ. Azonban, ha fontos a térkihasználás, akkor az Aquatica PureScape 302 vagy a Villeroy & Boch Loop & Friends szabadon álló fürdőkádok alkalmasak lehetnek, amelyek ára 600 000 és 700 000 forint között van. Ha a helyszín és az esztétika fontos szempontok, akkor az Artweger Twinline fali fürdőkád, amely ára körülbelül 300 000 forint, vagy az Alape A Form fali fürdőkád, amely ára körülbelül 500 000 forint, ajánlható. Minden kád tartalmazza a maga előnyeit és hátrányait, így előzetes kutatást és (ha lehetséges) személyes megtekintést javasolunk a legjobb döntés meghozatalához.

Olvas