Teljes körű csatorna felrakás Kaposváron. Az Ön igényeire szabva!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 35 bádogos közül! Korrekt csatorna felrakás árak: 600-1100 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 bádogos most online

László

László

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a csatorna felrakás Kaposváron?

600 - 1100 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az ereszcsatornák szerelésében és javításában.

 • Csatorna felrakás

  8900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kifogástalan minőségű terméket kaptam. Gyors, udvarias kiszolgálást tapasztaltam. Ajánlom a céget.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők...

 • Csatorna felrakás

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló minőségű lemez.Super hozzá értőcsapat.

Felújítás vagy új építés? Védje épületét az energiaveszteségtől! Nedves térben és nagy mechanikai terhelés alatt is kiválóan működő hőszigetelés. FIBRANskin. FIBRANxps.

 • Csatorna felrakás

  8500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szuper kiszolgálás remek árak

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! 10 éve a piacon! Tapasztalt mesteremberek. Biztos céges háttér. Gyors és Precíz munkák.

 • Csatorna felrakás

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Egy szóval jellemezve: PROFI MUNKA. Bővebben: a megbeszélt időpontban kijött, felmérte a munkát majd a megbeszélteknek megfelelően írásban árajánlatot adott és végül az ajánlatnak megfelelően elvégezte a munkát. A beépítés soránn figyelembe vette a felmerült igényeket (későbbi gipszkartonozás), a lehető legjobb megoldást kereste. Normális megjelenés, kultúrált viselkedés jellemzi őt és a kollégáját is. Készpénzes és átutalásos fizetési lehetőség, számlaadás mindenféle probléma nélkül. További sok sikert kívánok!

Teljes körű tetőfedést, tetőfelújítást, ácsmunkát és bádogozást vállalunk országszerte. Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket.

 • Csatorna felrakás

  8100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

AZ ÜZLET !!!! családias barátságos segítőkész CSALÁDI VÁLLALKOZÁS ezért èrtèkes, és értéket képvisel.!!!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna felrakás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csatorna felrakás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a csatorna felrakás átlagos ára 500 - 900 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bádogost Kaposváron?

Jelenleg 26 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSATORNA FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok bádogost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bádogost hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: csatorna felrakás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bádogos?

A jó bádogos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: csatorna felrakás?

A csatorna felrakás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy bádogost bátran megbízhatsz vele.

Olvas