Dusa ajtó beépítés Kaposváron gyorsan és hatékonyan!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj dusa ajtóbeépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Bízza a Dusa ajtó beépítését a Kaposvár szakértőire! 30 elérhető szakemberrel és garanciával. Kérjen árajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kaposváron környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 dusa ajtóbeépítő most online

Miklós

Miklós

A környéken vagyok.

Dezső

Dezső

Ingyenes kiszállás.

Mihaly

Mihaly

Érdekel.

Mennyibe kerül a dusa ajtó beépítés Kaposváron?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb dusa ajtóbeépítőok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező dusa ajtóbeépítőt!

Prémium minőségű tolóajtó szerkezetek, dedikáltan nagyobb terekhez. Kérje ajánlatunkat! Olasz design és minőség. Tolóajtóval nagyobb terek az Ön otthonában vagy irodájában is. Széles termékpaletta. Minden igényre. Bármilyen méretben. Prémium minőség.

 • Dusa ajtó beépítés

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Szerettem volna velük megcsinaltatni a lakásomba a redőnyt. Felhivtam őket egy hétfői napon egy kedves hangú hölgy felvette, közöltem vele mit szeretnèk és mondta, hogy még azon a héten felkeres a szakember telefonon és egyeztet velem időpontot, hogy felmérje a lakásom. Na ennek kb 3 hónapja, azóta semmi. Lehet, hogy többször kellett volna hívogatnom őket, könyörögni stb.

Műanyag és Fa ablakok, ajtók, bejárati ajtók. Kérje online ajánlatunkat még MA! Típusok: Műanyag és fa ablakok, Beltéri és bejárati ajtók, Garázskapuk, párkányok.

 • Dusa ajtó beépítés

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Minőségi, stramm bútorokat készítenek.

Műanyag nyílászárók cseréje és beépítése Budapesten! Kérjen személyre szabott árajánlatot! Szakszerű beépítés. 5 év garancia. 9 napos gyártás. Egyedi méretek.

 • Dusa ajtó beépítés

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Az eladó kedves, segítőkész! Az árak viszonylag magasak legalábbis a konkurenciához képest. Ami nagy hátrány az az, hogy sokat kell várni mire legyártatnak valamit(esetenként hónapokat)! Mi így jártunk de ez persze változhatott azóta!

Ajtó Javítás Garanciával Ajtójavítás Garanciával Ajtó Javítás Ajtójavítás

 • Dusa ajtó beépítés

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

18 hete várok a kifizetett előleg után az ajtókra. Nulla tájékoztatás. Minősíthetetlen. Nem ajánlom!!!

hostit hu
3 éve

20 éve foglalkozom zárszereléssel 15 éve kifejezetten bukó nyíló vasalatok javításaval. Büszke vagyok rá, hogy szinte minden problémára tudok megoldással szolgálni.

 • Dusa ajtó beépítés

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Vásárolt házunk építtetője 5 db beltéri ajtót, utólag leválasztottunk egy szobát. megkeresve a rendelést az eladóval elmondtuk, hogy egy ugyanolyanra lenne szükségünk. nagyon nehézkesen lassan kezdte el a rendelés rögzítését majd segítséget kert sokat vártunk. Aztán végre elkészült ketten ellenőriztek. majd elénk raktak a papírokat, hogy jelentkeznek, h elkészült. A beépítésnel kiderült nem egyezik a szálirany. segítségért fordultam a céghez, mi lehet a megoldás. ok teljesen elutasítóak, támadóak voltak. Mivel 1 Db ajtórol volt szó nem teljesen értem a hozzáállást. nem ajánlom senkinek a céget. Utólag látom, hogy akivel kommunikálni próbáltam ő az üzletvezető ez meg lehangolóbb.

Ronon Dex
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj dusa ajtóbeépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő dusa ajtó beépítés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Dusa ajtó beépítés: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a dusa ajtó beépítés átlagos ára 4400 - 8300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Kaposváron a dusa ajtó beépítés szolgáltatáshoz már 34 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 26 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést DUSA AJTÓ BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő munkával bízható meg bátran: dusa ajtó beépítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy ajtószerelő segítségét?

Egy jó ajtószerelő a dusa ajtó beépítés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: ajtószerelő?

Ha a legjobb ajtószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A dusa ajtó beépítés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas