Minőségi egyedi tok tervezés Kaposváron. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb asztalosokat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 37 tervező közül, 6200-11600 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kaposváron bérelj fel a legjobb szakembereket a egyedi tok tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kaposváron környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 tervező most online

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszallas.

Istvan

Istvan

erdekel.

Mennyibe kerül az egyedi tok tervezés Kaposváron?

6200 - 11600 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Modern, innovatív. Nemzetközi trendek. Kimagasló igényekhez. Bényei István építész. Belsőépítészet.

 • Egyedi tok tervezés

  8300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Fő út melletti műhely,rossz parkolási lehetőséggel,

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Élhető, kényelmes házak, ahol mindennek megvan a helye. Elegancia feltűnősködés nélkül. családi ház felújítás. tervezés. felújítás.

 • Egyedi tok tervezés

  6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Minden az előre megbeszéltek szerint történt. Nagyon meg vagyunk elégedve az elvégzett munkával. Mindenkinek bátran tudom ajánlani!

Lakberendezőként az alábbi szolgáltatásokkal állok kedves megrendelőim rendelkezésére: ~ Lakóterek, üzlethelyiségek funkcionális, esztétikai és látványtervezése ~ Alaprajz, falnézetek és látványtervek, lámpakiosztási, burkolat kiosztási terv, építési-bontási terv, komplett lakberendezési tervdokumentáció készítése ~ Tanácsadás bútorok, burkolatok, textilek, színek, kiegészítők, dekorációk, felületi struktúrák, választásához ~ A kivitelezési folyamatok során együttműködés a szakági tervezőkkel, kivitelezőkkel ~ 3D látványtervezés

 • Egyedi tok tervezés

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Chrysler 300 . Szerelőtől szerelőig hordtam az autót, hónapokig,sehol nem boldogultak vele. Az amerikai-autószervizben 2 nap alatt megtalálták a hibát , és korrekt áron meg is javították. Azóta is hibátlanúl működik. Köszönöm nekik.

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Családi ház, hotel, panzió tervezés élhető, jól használható terekkel. tervezés. felújítás.

 • Egyedi tok tervezés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Itt javítják a volvót a legjobban szakszerűség profizmus csak ide gyertek

Csupán alaprajz alapján valósághűvé varázsoljuk az elképzeléseket!

 • Egyedi tok tervezés

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Isten mentse azt aki időpontot foglal. Kiadnak két embernek egy időpontot majd amikor megkérdezem, hogy ezt miért csináltak a válasz csak annyi volt, hogy lehet menni máshova. Csak akkor menj ide ha az idő nem számít!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező egyedi tok tervezés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi tok tervezés: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron az egyedi tok tervezés átlagára 7000 - 13100 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Kaposváron?

Ebben a pillanatban 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI TOK TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos a következő feladattal bízható meg bátran: egyedi tok tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi asztalos segítségét?

Egy profi asztalos az egyedi tok tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas