Egykaros csaptelep javítása Kaposváron gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Egykaros csaptelep javítása? Válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb szakembereket Kaposváron! Választhatsz 39 vízszerelő közül, akik korrekt árakat kínálnak: 4500-8400 Ft/db. Az árak függenek a javítás típusától és bonyolultságától. Ne keresgélj tovább, mi segítünk megtalálni a legmegfelelőbb szakembert! Miután megosztottad velünk a feladatot, az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, így rögvest megoldhatják a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket és bízd ránk a javítást!

6 szakember, aki javítja a karos csaptelepet most online

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik javítják a karos csaptelepeket Kaposváron!

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 Év Tapasztalattal, Professzionális Eszközökkel, Korrekt Áron. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés.

  • Egykaros csaptelep javítása

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó árak, hozzáértő eladók.

Richárd
2 éve

Ha gondja van, hívja Pozsonyi Imre gázkészülék szerelő mestert!

  • Egykaros csaptelep javítása

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Megbizhato kedves es hozzaerto a kiszolgalas.

János
2 éve

Kazáncsere és kéménybélelés régi készülékről kondenzációs kazánra akciósan. Teljeskörű. szakhatósági ügyintézéssel. Kivitelezés 1 nap alatt. Hívjon akár hétvégén is. Ingyenes kiszállás. Ingyenes árajánlat. Anyagelőleget nem kérünk.

  • Egykaros csaptelep javítása

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jo szakember

Levente
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert, hogy megjavítsd a karos csapteleped! Néhány perccel később már megkapod a helyi, ellenőrzött szakemberek árajánlatait – az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki javítja a karos csaptelepet, egykaros csaptelep javítása közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik típusú kartust ajánlják az egykaros csaptelephez?

Az egykaros csaptelepekhez általában kerámia kazettás kartusokat javasolunk, például a Kerox 35mm-es kartusokat, melyek ára általában 3000-5000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszüntetni az egykaros csaptelep vízkövet a mosogatóban?

A legjobb megoldás az egykaros csaptelep vízkőmentesítésére a vízkőoldó használata, például a Cillit Bang Power Cleaner. Ez a termék hatékonyan eltávolítja a vízkövet és ásványi lerakódásokat, és általában 1000-1500 forintba kerül. Használat előtt olvassa el a termék használati útmutatóját, és használjon védőkesztyűt és szemüveget.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen okok lehetnek az egykaros csaptelep hideg-meleg vízszabályozásának problémái a mosdókagylóban?

Az egykaros csaptelep hideg-meleg vízszabályozásának problémái a mosdókagylóban leggyakrabban a csaptelep belső szerkezetének elhasználódásából, vagy a vízkőlerakódásokból adódhatnak. A javítás ára általában az alkatrészek típusától és a munkaerő költségétől függően változik, általában 10 000 és 30 000 forint közötti összegre lehet számítani. Ajánlott szakemberrel végeztetni a javítást, hogy elkerüljük a további problémákat.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért szivárog az egykaros csaptelep a mosdóban?

A csaptelep szivárgása általában a tömítés kopását vagy sérülését jelzi. Javasoljuk, hogy cserélje ki a tömítést vagy a teljes csaptelepet. Árak változóak lehetnek, de átlagosan egy új egykaros csaptelep ára 10 000-15 000 forint között van.

Olvas