Espring víztisztító beszerelése Kaposváron gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Espring víztisztító beszerelése: Válassz 40 vízszerelő közül! Találd meg a legjobb szakembert Kaposváron a Qjob-on! Korrekt árak: 8200-15500 Ft/db, attól függően, hogy milyen típusú espring víztisztítót szeretnél beszereltetni. Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan válassz, mi segítünk! Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és mi megkeressük az elérhető szakembereinket árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Mindezt DÍJMENTESEN! Válassz minket, és biztos lehetsz abban, hogy a legjobb szakemberekkel dolgozol együtt a víztisztító beszerelése során.

6 szakember, aki elvégzi az espring víztisztító beszerelését most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Róbert

Róbert

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

9900 - 18600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik az espring víztisztító beszerelését Kaposváron!

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a...

  • Espring víztisztító beszerelése

    5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Jo hely

Zoltán
2 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű ügyintézés. Tudjon...

  • Espring víztisztító beszerelése

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos nem vettem igénybe a vállakozás szolgáltatását, mert nem jöttek ki. A férjem szeptember elején hívta őket, hogy a fűtési szezon előtt szeretnénk átnézetni a kazánt. Azt mondták 2 hetet is igénybe vehet mire kijön egy szerelő. A mai napig nem történt meg. Szeptember végén felhívtam, hogy érdeklődjek és azt az információt kaptam, ki van adva szerelőnek, csak máshol nagyobb problémák vannak, azok élveznek prioritást. Ez egyértelmű is. Viszont azóta semmi hírt nem kaptam és mivel egy 15 hónapos gyerekem van, így fűtenem kell, de ha nem lenne gyerkőc is bekapcsolnám. Sajnálom, hogy negatív véleményt kellett írnom. Bízom benne, hogy legközelebb, ha úgy alakul, pozitív tapasztalatot írhatok.

Gábor
2 éve

Kondenzációs kazán karbantartás, legyen biztos a készülékében. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Espring víztisztító beszerelése

    3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Hosszu varakozas ami rossz, de az en rendelesemmel is turelmessen foglalkoztak

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértőt espring víztisztító beszereléséhez és pillanatok alatt kapj ajánlatokat ellenőrzött helyi szakembereinktől. Teljesen INGYEN és kötelezettségmentesen! Kérj ajánlatot még ma!

Egy szakember, aki elvégzi az espring víztisztító beszerelését, espring víztisztító beszerelése közben Kaposváron