Folyosó burkolás Kaposvár területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj folyosóburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Kaposvárban folyosó burkolás szolgáltatást keresel? Válaszd ki a 32 elérhető szakembert és hagyd, hogy profi munkájukkal csodás otthont teremtsenek számodra. Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 folyosóburkoló most online

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Levente

Levente

Ma is elvállalom.

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a folyosó burkolás Kaposváron?

3900 - 7400 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb folyosóburkolóok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező folyosóburkolót!

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést.

 • Folyosó burkolás

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kedves Árkus Sándor! Köszönjük a gyors,tiszta és precíz kivitelezést! A rendkívűl rugalmas hozzáállást, és viselkedést. Ha lesz rá alkalmam, biztos Önt fogom ajánlani.😁

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Ország teljes területén. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Folyosó burkolás

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Hatalmas választék,rugalmas hozzáállás 👌

Bence
2 éve

Kertépítés az Ön elképzelése alapján. Füvesítés, térkő lerakása, betonozás, támfal építés. Kertépítés, kertfenntartás, térburkolás, kapubeálló térkövezése. Gyors, ingyenes felmérés.

 • Folyosó burkolás

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A színes térkő fél év alatt kifakult, szar minőség! Nem ajánlom senkinek!! Impregnálás az nem nagyon volt az új kövön. Hamar koszosodik,mohásodik,nehéz tisztítani.

Legjobb minőségben, a legjobb minőségi alapanyaggal, korszerű gépekkel és jó szakemberekkel vállaljuk a kivitelezést- Térkövezés. Mart aszfaltozás. Útépítés. Aszfaltozás. Szolgáltatások: Aszfaltozás, Térkövezés, Főldmunkák.

 • Folyosó burkolás

  5800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló minőségű munka, megbízható kivitelező.

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión.

 • Folyosó burkolás

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj folyosóburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló folyosó burkolás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Folyosó burkolás: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a folyosó burkolás átlagos ára 2500 - 4700 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós értékeléseket?

Kaposváron a folyosó burkolás szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Kaposváron?

Ebben a pillanatban 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FOLYOSÓ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: folyosó burkolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi burkoló segítségét?

Egy megbízható burkoló a folyosó burkolás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas