Fuga nélküli burkolás Kaposvár területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fuga nélküli burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Kaposvárban 33 tapasztalt fuga nélküli burkoló közül választhatsz. Kérj árajánlatot és dönts a legjobb szakemberről! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kaposváron közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 fuga nélküli burkoló most online

Gabor

Gabor

A környéken vagyok.

Krisztian

Krisztian

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Mennyibe kerül a fuga nélküli burkolás Kaposváron?

1800 - 3500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fuga nélküli burkolóok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fuga nélküli burkolót!

Szegélykő fektetése Járda építés tékő építés autó parkoló építés. Útburkolatok, viacolorok, autóbeállók, parkolók, járdák, járdaszigetek képítése. Tereprendezés. Termőföld szállítás.

 • Fuga nélküli burkolás

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Objektíven, röviden értékelve: sajnos még egy mester" aki gyarapítja a megbízhatatlanok népes táborát. Az elvégzett munkáját, szakértelmét értékelni nem tudom, mivel az első megbeszélés és helyszíni felmérést követően nyoma veszett, tehát elképzelhető, hogy jó szakember csak Én nem voltam méltó arra, hogy fizethessek az elvégzett munkájáért.

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Teljeskörű megoldások.

 • Fuga nélküli burkolás

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Csak superlativus-ok jutnak eszembe: pontos, korrekt, megbízható, rendben dolgozó, kommunikáló jó csapat, szép munkával!!! Szerencse, hogy rájuk akadtunk, nagyon köszönjük az emberekhez és a saját munkájukhoz való hozzáállásukat!

Cord Kft
2 éve

A lépcső tervezéstől a kivitelezésig számíthat tapasztalt szakembereinkre. Galériában több referenciaképet is megtekinthet, keressen bizalommal, kérjen ajánlatot! Önhordó lépcsők. Tetőtér beépítése. Egyedi falépcső készítés. Vasszerkezetes lépcsők.

 • Fuga nélküli burkolás

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Jó minőségű széles választék.

Térkövezés rövid határidővel, teljes körűen, hulladék elszállítással, takarítással együtt. Vállaljuk magánszemélyek és cégek részére térburkolat készítését. Tiszta, minőségi munka. 8 éves tapasztalat. Tiszta munkaterület. Országos kivitelezés.

 • Fuga nélküli burkolás

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hatalmas választék,kedves eladók és segítőkész főnökség!

Kérjen most ingyenes árajánlatot térkövezésre, határidővel és megcsináljuk álmai udvarát! Professzionális térkő lerakás, kizárólag igényeseknek, akik a maximális minőséget várják. Ingyenes műfű minta. 10 év garancia. Ingyenes árajánlat. Kutyabarát. Raktáron lévő műfűvel.

 • Fuga nélküli burkolás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fuga nélküli burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló fuga nélküli burkolás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fuga nélküli burkolás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a fuga nélküli burkolás átlagára 1800 - 3300 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Kaposváron a fuga nélküli burkolás szolgáltatáshoz már 34 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Kaposváron?

Ebben a pillanatban 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FUGA NÉLKÜLI BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: fuga nélküli burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy burkoló segítségét?

Egy jó burkoló a fuga nélküli burkolás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas