Fürdőszobai csaptelep szerelése Kaposváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep szerelés Kaposváron: Válassz 37 vízszerelő közül és élvezd a korrekt árakat, ami 3700-6900 Ft/db között mozog. Találd meg az ideális szakembert a Qjob-on és oldd meg a problémát azonnal! A szakemberek az árajánlataikkal felkeresnek, miután megosztod velünk a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilt, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. A szolgáltatásunk DÍJMENTES, így nem kell aggódnod a költségek miatt. Válaszd a Qjob-ot, hogy megtaláld a legjobb szakembert Kaposváron!

6 szakember, aki végzi a fürdőszobai csaptelep szerelését, vízvezeték-szerelő most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőszobai csaptelep szerelését, vízvezeték-szerelők Kaposváron!

99% egyezés a Kád Lefolyó. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Kád Lefolyó keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search.

  • Fürdőszobai csaptelep szerelése

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek és van minden. Csak javasolni tudom🤗

János
2 éve

Teljes körű Épületgépészeti munkák, fürdőszoba felújítás A-Z ig. Akadálymentesítés. Teljeskörű ügyintézéssel!

  • Fürdőszobai csaptelep szerelése

    5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható. Az ár meg piaci.

Valér
2 éve

Gázkészülékek cseréjét vállaljuk garanciális beüzemeléssel, teljeskörű ügyintézéssel. Most 50%-os állami támogatással vehető igénybe az Otthonfelújítási Program keretén belül. 30 Év Tapasztalat. Gyors Kivitelezés. Márkák: Ariston,...

  • Fürdőszobai csaptelep szerelése

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Izidor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj tapasztalt szakembert fürdőszobai csaptelep szerelésére és vízvezeték-szerelésre! Percek alatt kapni fogsz helyi, megbízható szakemberek árajánlatait, INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a fürdőszobai csaptelep szerelését, vízvezeték-szerelő, fürdőszobai csaptelep szerelése közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőszobai csaptelepen túl magas a víznyomás?

Ha a fürdőszobai csaptelepen túl magas a víznyomás, javasoljuk, hogy szereltessen be egy nyomáscsökkentő szelepet, mint például a WATTS F-117, amelynek ára körülbelül 10 000 forint. A szelep beépítése előtt mindig ellenőrizze a csaptelepet, hogy nincs-e benne eltömődés vagy probléma.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik fürdőszobai csaptelep illik legjobban a vintage stílushoz?

A legjobb választás a Grohe Atrio csaptelep lenne, mely az elegáns vintage stílusra és modern kényelemre egyaránt figyelmet fordít. Ára körülbelül 60 000 forint.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú fürdőszobai csaptelepet válasszak a kádhoz?

A legmegfelelőbb típusú fürdőszobai csaptelep a kádhoz az a kétkaros álló csaptelep lenne, mint például a Grohe Eurosmart vagy a Hansgrohe Talis S. Ezek ára általában 30 000 és 50 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen funkciókkal vannak ellátva. Az álló csaptelepek könnyen telepíthetők és könnyen tisztíthatók, és lehetővé teszik a kád alatti tárolók használatát.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a csaptelep karbantartása során a vízkőlerakódások a fürdőkádban?

A csaptelep karbantartása során a vízkőlerakódások rendszerint a fürdőkád alján és oldalain találhatók. Ajánlott használni vízkőoldószert, mint például a Cillit Bang, amelynek ára körülbelül 1000-2000 forint.

Olvas